Nyheter

Filter

Filtrera på kategori

Nu kan du följa trafiken i Danderydsappen

Det finns nu en helt ny funktion i Danderydsappen – följ trafiken längs flera välanvända trafikstråk i realtid. Informationen gör det enklare för dig att välja rätt väg och tid på väg till jobb eller skola.
Läs mer

Kommun & politik Trafik & resor
Snöplog på vinterväg i Djursholm. Alice Tegners allé.

Vi har fullt pådrag på snöröjningen

Just nu är alla våra snöröjare ute och jobbar för fullt med plogning och sandning av våra vägar. Vi fortsätter att arbeta tills alla gator och torg i hela kommunen är röjda. Det tar det cirka tolv timmar efter att snöfallet har upphört innan vi har plogat samtliga gator i kommunen.  
Läs mer

Trafik & resor
Snöplog på vinterväg.

Så här halkbekämpar och snöröjer vi i Danderyd

Här hittar du information om hur vi arbetar med snöröjning och halkbekämpning i Danderyds kommun, vilka vägar som är prioriterade och vad du som fastighetsägare själv har för ansvar.
Läs mer

Trafik & resor

Danderydsappen lanserar badtemperatur i realtid

Nu kan du enkelt ta reda på hur varmt det är vattnet på flera populära badplatser runt om i Danderyd. Uppgifterna hämtar vi direkt från sensorer som har installerats på badplatserna.
Läs mer

Trafik & resor

Mopedbilarna ökar - parkeringssituationen ska utredas

Antalet mopedbilar som kör i Danderyd har ökat markant och med det även trycket på kommunens parkeringsplatser. Nu ska tekniska kontoret utreda parkeringssituationen runt skolor och idrottsplatser. Det beslutade tekniska nämnden vid sitt sammanträde torsdagen den 16 mars.
Läs mer

Förskola & skola Uppleva & göra Trafik & resor