Nyheter

Filter

Filtrera på kategori

Danderyd tar en historisk andraplats i Svenskt Näringslivs rankning

Danderyd får bästa placering någonsin i Svenskt Näringslivs ranking av det lokala företagsklimatet i Sveriges 290 kommuner.
Läs mer

Näringsliv & arbete Pressmeddelanden För företagare

Vad är våld i nära relation? Danderyds kommun vill belysa det dolda våldet och informera om hur man kan söka hjälp

Coronapandemin slår hårt mot alla i samhället. Särskilt svårt drabbas den som redan har en svår eller utsatt situation. Långvarig isolering och försämrade ekonomiska förutsättningar kan skapa frustration som leder till olika former av våld mot de närmaste.
Läs mer

Omsorg & socialt stöd Pressmeddelanden

Stipendium till ungdomsledare inom simning och padel

Kultur- och fritidsnämnden delar varje år ut ett ungdomsledarstipendium till två personer som nominerats av föreningar och allmänhet. Årets stipendiater som får dela på 15 000 kronor är Maria Hårdh från Danderyds Sim och Joel Åkerlund från GTG Padel Club.
Läs mer

Uppleva & göra Pressmeddelanden

Mottagarna av Hedersplakett för kulturgärning 2020 har utsetts

Kultur- och fritidsnämnden har beslutat att årets hedersplakett för kulturgärning ska tilldelas både Gösta Malmengård och Karin Nordvaller. De har var för sig på fler olika sätt bidragit till att Danderyds kulturliv blomstrar.
Läs mer

Uppleva & göra Pressmeddelanden

Extern utredning av Danderyds kommuns ekonomiprocesser klar

Under våren beslutade kommunstyrelsen att ge en extern granskare i uppdrag att göra en genomlysning av bland annat kommunens ekonomiprocesser.
Läs mer

Kommun & politik Pressmeddelanden Budget