Nyheter

Filter

Filtrera på kategori

Djursholm: möjlighet att tycka till om nya bostäder

Fram till den 6 mars finns det möjlighet att tycka till om ett förslag till nya bostäder i Djursholm, det så kallade Reidmar-projektet. Samrådsförslaget innebär i korthet att cirka 23 lägenheter och 9 radhus kan byggas vid Vendevägen/Fafnerstigen.
Läs mer

Kommun & politik Bygga, bo & miljö
Visionsbild Danderyds sjukhusområde, ny bebyggelse

Danderyds sjukhusområde: nytt planprogram visar utvecklingsinriktning

Danderyds sjukhus är ett av de större akutsjukhusen i Sverige och norra Europas största förlossningssjukhus. Sjukhuset behöver möta framtidens behov av sjukvård. Den 29 januari beslutade kommunstyrelsen om ett nytt planprogram för Danderyds sjukhusområde.
Läs mer

Kommun & politik Bygga, bo & miljö

Öppet hus på Djursholms slott

Den 11 februari kl 11-16 är det öppet hus på Djursholms slott. Då har alla som är intresserade möjlighet att titta på de vackra lokalerna
Läs mer

Kommun & politik Kultur

FRG-utbildning startar 6 februari

Vill du bistå invånarna genom att ingå i den frivilliga resursgruppen (FRG)? Den frivilliga resursgruppen består av personer som kallas in när kommunens ordinarie resurser behöver förstärkas i utsatta lägen. Kommunen har tecknat en överenskommelse med Danderyds Civilförsvarsförening att utbilda personer med erfarenhet och personliga förutsättningar att hantera kriser i samhället
Läs mer

Kommun & politik Omsorg & socialt stöd Trygghet & säkerhet

Nu kan du följa trafiken i Danderydsappen

Det finns nu en helt ny funktion i Danderydsappen – följ trafiken längs flera välanvända trafikstråk i realtid. Informationen gör det enklare för dig att välja rätt väg och tid på väg till jobb eller skola.
Läs mer

Kommun & politik Trafik & resor