Nyheter

Filter

Filtrera på kategori

Kontaktcenter Danderyds kommun har flyttat!

Nu har Kontaktcenter Danderyds kommun flyttat från butiksplan i Mörby centrum till nya lokaler på våning 5. Du når oss genom att använda trapphuset/hissen vid Friskis och Svettis. Skyltar och golvdekaler visar dig vägen.
Läs mer

Kommun & politik

Överklagande rörande Tranholmsbron avslogs av Förvaltningsrätten

Förvaltningsrätten meddelade i en dom [16262-20 ] den 28 september 2020 att Tranholmsbron anlades lagenligt den 17 augusti.
Läs mer

Kommun & politik

Webbtillgänglighet och nya lagkrav

Från och med 23 september 2020 gäller Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service, (DOS-lagen) för alla externa webbplatser inom offentlig sektor. Lagens avsikt är att göra det möjligt för alla, oavsett funktionsnedsättning, att ta del av innehållet på bl.a. myndigheters och kommuners webbplatser.
Läs mer

Kommun & politik

Danderydsborna känner sig förhållandevis trygga visar polisens trygghetsmätning

Polisregion Stockholm har genomfört en trygghetsundersökning med syfte att kartlägga utsatthet för brott och upplevelser av brott, säkerhet och trygghet. Några av resultaten som framkommer är att invånarna i Danderyd är förhållandevis trygga. Svar på frågor om man varit utsatt för brott skiljer sig inte från regionen i stort vad gäller stöld, skadegörelse, bedrägeri eller fysiskt våld under det senaste året.
Läs mer

Kommun & politik Trygghet & säkerhet

SCB lägger till frågor om Corona i årets medborgarundersökning

Under nästa vecka kommer Statistiska centralbyråns (SCB) medborgarundersökning att landa i slumpmässigt utvalda Danderydsbors brevlådor. Om det blir just du, ta då chansen att tycka till, din röst är viktig för oss! I år kommer dessutom Coronafrågor bli ett nytt tillägg i undersökningen.
Läs mer

Kommun & politik