Nyheter

Filter

Filtrera på kategori

Högstadium och gymnasium stängt under vecka 10

På grund av den ökade smittspridningen i Stockholmsregionen, och mot bakgrund av kommande sportlov under vecka 9, kommer Mörbyskolan, Fribergaskolan samt Danderyds gymnasium hålla all sin undervisning på distans under vecka 10.
Läs mer

Förskola & skola Coronavirus

Åk 3 och fritids åk F-3 åter på plats på Vasaskolan

Vasaskolans årskurs 3 samt fritidshem för åk F-3 har den senaste veckan hållits hemma respektive stängt. Detta med anledning av att en pedagog insjuknat i covid-19 samtidigt som flera elever i årskurs 3 stannat hemma med symptom. Rekommendationen kom från Smittskydd Stockholm.
Läs mer

Förskola & skola Coronavirus

Vasaskolans åk 3 får stanna hemma och fritidshemmet F-3 håller stängt

Efter att en pedagog på Vasaskolan nyligen insjuknat i covid-19 samtidigt som flera elever i årskurs 3 stannat hemma med symptom, kom under måndagskvällen en rekommendation från Smittskydd Stockholm om att hålla årskurs 3 hemma och helt stänga fritidshemmet för åk F-3 från och med tisdag den 16 februari och i minst sju dagar. Berörda medarbetare och vårdnadshavare fick informationen under kvällen.
Läs mer

Förskola & skola Coronavirus

Fribergaskolan stänger från och med torsdag

Efter att flera elever vid Fribergaskolan nyligen insjuknat i covid-19 kom under onsdagskvällen en rekommendation från Smittskydd Stockholm om att hålla skolan stängd från och med torsdag den 11 februari och i minst sju dagar.
Läs mer

Förskola & skola Coronavirus

Tranholmsbron planeras bli kvar fram till avslutningen

Kommunstyrelsen fattade igår beslut om att den tillfälliga pontonbron till Tranholmen bör ligga i fram till skolavslutningen. Förslaget kommer från utbildningsnämnden som ser bron som ett tryggare alternativ för öns skolbarn än den skolbåt som normalt tar barnen till och från skolan under vår och höst.
Läs mer

Förskola & skola Coronavirus