Nyheter

Filter

Filtrera på kategori

Vad tycker du om bad i Danderyd?

Kommunens badanläggningar har varit till nytta och glädje under många år. Nu börjar de dock bli slitna och kostsamma att underhålla och driva. För att ta reda på hur vi kan utveckla våra badanläggningar undersöker vi nu behov och beteenden hos besökarna.
Läs mer

Förskola & skola Bygga, bo & miljö Idrott & fritid

Omtag i skolutredningen – nya dialoger startar i veckan

Efter att den så kallade skolutredningen i november 2023 blev återremitterad till kommunstyrelsen har ett omtag gjorts och en ny och närmare dialog med vårdnadshavare och medarbetare drar nu igång för att utredningen ska komma framåt.
Läs mer

Förskola & skola

Skolvalstider och Danderyds kommunala skolor visar upp sig

Skolvalet för Danderyds kommunala grundskolor pågår för fullt och nu har de flesta av skolorna haft sina öppet hus, med många intresserade besökare på plats.
Läs mer

Förskola & skola

Välkommen att hälsa på i våra förskolor

Under nästa vecka håller Danderyds kommunala förskolor öppet hus. Du som har ett barn som ska börja i förskolan är då välkommen att komma förbi och se hur vi har det. Se dig om i lokaler och gårdar, ställ dina frågor och träffa några ur personalen.
Läs mer

Förskola & skola
Barn som leker på gården på förskolan Hildingavägen.

Beslut av UN: Prästkragens förskola stängs

Igår den 13 december fattade politikerna i utbildningsnämnden (UN) beslut om att återkalla godkännandet för Prästkragens förskola i Danderyd. Det betyder att Prästkragens förskola, som drivs av företaget S2H förskolor AB, kommer att stänga senast den 8 januari 2024.
Läs mer

Förskola & skola