Nyheter

Filter

Filtrera på kategori

Till Valborg börjar föräldravandringarna

Inte heller i år blir det något traditionellt Valborgsfirande i Danderyd. Pandemiläget i regionen och myndigheternas rekommendationer gör att festligheterna måste ställas in. Men föräldravandringarna drar igång som vanligt, för att möta de ungdomar som är ute.
Läs mer

Förskola & skola Uppleva & göra Trygghet & säkerhet

Tranholmsbron blir kvar fram till avslutningen

Kommunstyrelsen fattade i början av februari beslut om att låta den tillfälliga pontonbron till Tranholmen ligga i under hela vårterminen, precis som förra året. Nu har även länsstyrelsen och byggnadsnämnden gett sitt godkännande till detta.
Läs mer

Förskola & skola Coronavirus

Högstadieskolorna öppnar för närundervisning igen

Kommunala Fribergaskolan och Mörbyskolan välkomnar alla elever tillbaka till skolans lokaler från och med måndag den 22 mars. Det steget tar också de flesta högstadieskolor i länet.
Läs mer

Förskola & skola Coronavirus

Högstadium och gymnasium stängt under vecka 10

På grund av den ökade smittspridningen i Stockholmsregionen, och mot bakgrund av kommande sportlov under vecka 9, kommer Mörbyskolan, Fribergaskolan samt Danderyds gymnasium hålla all sin undervisning på distans under vecka 10.
Läs mer

Förskola & skola Coronavirus

Åk 3 och fritids åk F-3 åter på plats på Vasaskolan

Vasaskolans årskurs 3 samt fritidshem för åk F-3 har den senaste veckan hållits hemma respektive stängt. Detta med anledning av att en pedagog insjuknat i covid-19 samtidigt som flera elever i årskurs 3 stannat hemma med symptom. Rekommendationen kom från Smittskydd Stockholm.
Läs mer

Förskola & skola Coronavirus