Till innehållet
Översätt

No translation right now

We are experiencing some technical problems with the Google translate functionality at the moment and are investigating.

Kreativ lördag

Kreativ lördag och Unga kreatörer är ett projekt inom kulturskolans verksamhet där unga ges möjlighet att på olika sätt både visa upp sitt eget skapande och skapa tillsammans.

Var
Entrétorget, plan 5 i Mörby C (utanför biblioteket)

Kl 13-16 Utställning av konst, poesi och hållbart mode

En del av Kreativ lördag är utställningar med konst och poesi av skapad av ungdomar i Danderyd. Vi visar även upp mode skapat av återbrukade kläder. 

Kl 14-15 Words have power
Mellan kl 14-15 uppträder poeten och Spoken word-artisten Niklas Mesaros tillsammans med ungdomar som framför sina dikter. 

Kl 11-16 Klädbytik
I Klädesbytiken har du också möjlighet att både lämna plagg som du skänker till återbruk eller fynda plagg till dig själv. 
Klädbyte 

Kl 13-16 Prova-på
Kreativ lördag innebär också möjlighet att få prova på olika aktiviteter, såsom gitarr med en gitarrcoach eller varför inte prova på att spela harpa? Är du nyfiken på hur det är att ta en sånglektion? Nu har du chansen- kom själv eller ta med en kompis!
På plats finns unga som både skapar och visar upp hur man kan skapa nytt mode av återanvända kläder. Kom och få tips eller var med och skapa! 
Prova-på aktiviteterna är för ungdomar från 13 år och uppåt. Läs mer om prova-på via länkarna nedan!

PROVA-PÅ för dig 13-20 år

Att prova-på är gratis!
Du kan antingen bara komma förbi, titta på eller delta en stund. Men vill du vara säker på en plats boka en tid för dig själv eller med en kompis via länkerna nedan!

Gitarr, elgitarr och elbas

Remake dina kläder och gör egna smycken

Prova spela Harpa

Prova på en sånglektion 

 

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Hjälp oss att förbättra danderyd.se

Tack för ditt svar.