Till innehållet
Översätt

Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation

Stocksundsskolan och Långängsskolan

Stocksundsskolan och Långängsskolan arbetar efter visionen: Våga, Vilja, Växa. Visionen gäller framförallt för våra elever som vi vill ska nå oanade höjder och utvecklas till sin fulla potential. Men visionen gäller även personalen på skolan. Med en personal som vågar att utvecklas och utmana sig själva i sin vilja att nå goda resultat får vi personal och elever att växa.

Välkommen till Stocksundsskolan

Snart öppnar skolvalet inför läsåret 24/25. Du som har barn i annan kommun har möjlighet att söka till vår skola, intag sker i mån av plats! För ytterligare frågor, kontakta bitr rektor Victoria Lönquist, victoria.lonquist@danderyd.se Varmt välkommen med din ansökan! Inför skolval har vi informationsmöten för åk 4 och Förskoleklass! Tisdagen den 30 januari 2024 Åk 4: Informationsmöte sker digitalt (länk till mötet publiceras här senare) Klockan : 09.00 - 09.30 Förskoleklass: Informationsmöte i Stocksundsskolans matsal. Klockan: 17.00 - 18.00 Välkomna!

Mer om Stocksundsskolan

Välkommen till Långängsskolan

Skolval till läsåret 24/25 Vårdnadshavare till barn som skall börja i Förskoleklass. Onsdagen den 31 januari 2024 Förskoleklass: Informationsmöte i Långängsskolans matsal. Klockan: 17.00 - 18.00 Välkomna!

Mer om Långängsskolan
Den magiska dörren
Elevbok
Elevbok
Grupparbete på skolan
Vi äter nyttigt.
Elevbok
Elevbok
Elevbok