Till innehållet
Översätt

Choose language in the dropdown below:

Stocksundsskolan och Långängsskolan

Stocksundsskolan och Långängsskolan arbetar efter visionen: Våga, Vilja, Växa. Visionen gäller framförallt för våra elever som vi vill ska nå oanade höjder och utvecklas till sin fulla potential. Men visionen gäller även personalen på skolan. Med en personal som vågar att utvecklas och utmana sig själva i sin vilja att nå goda resultat får vi personal och elever att växa.   Du som har barn i annan kommun har möjlighet att söka till vår skola, intag sker i mån av plats! För ytterligare frågor, kontakta biträdande rektor Victoria Lönquist, victoria.lonquist@danderyd.se.  Varmt välkommen med din ansökan! Vi har ströplatser kvar i flera årskurser till läsåret 24/25.

Välkommen till Stocksundsskolan

Inför skolvalet har vi informationsmöten för åk 4 och Förskoleklass! Tisdagen den 30 januari 2024 Åk 4: Informationsmöte sker digitalt. Se mer här ovanför. Klockan: 09.00 - 09.30 Förskoleklass: Informationsmöte i Stocksundsskolans matsal. Klockan: 17.00 - 18.00 Välkomna!

Mer om Stocksundsskolan

Välkommen till Långängsskolan

Skolval till läsåret 24/25 Vårdnadshavare till barn som skall börja i Förskoleklass. Onsdagen den 31 januari 2024 Förskoleklass: Informationsmöte i Långängsskolans matsal. Klockan: 17.00 - 18.00 Välkomna!

Mer om Långängsskolan
Den magiska dörren
Elevbok
Elevbok
Grupparbete på skolan
Vi äter nyttigt.
Elevbok
Elevbok
Elevbok