Kultur- och musikskolor

Det finns flera fristående musikskolor och en kommunal kulturskola - Danderyds kulturskola - som erbjuder undervisning och kurser för både barn och vuxna i Danderyd.

Alice Moroz pianoskola

Skolan riktar sig till barn från 7 år och uppåt. Individuellt anpassad undervisning som syftar till att lära elever att fritt utrycka sig i pianospel. 

Adress: Borgenvägen 16, Danderyd
Mobil: 070-746 27 14

alice.moroz@gmail.com

Danderyds kulturskola

Kommunal verksamhet med kurser inom dans, bild, teater och musik, för barn och ungdomar upp till 20 år. Kulturskolans lokaler finns i  Danderydsgården, på Noragårdsvägen 27.

Danderyds kulturskola

Nordenfeltska musikskolan

Nordenfeltska Musikskolan i Stocksund drivs som en ideell förening. Här erbjuds undervisning för barn och vuxna i bland annat piano och synth, gitarr – akustisk, el och bas, sång – både klassiskt och modernt, pop- och rockensemble, blockflöjt, tvärflöjt, fiol, harpa, musikteori och singer/songwriting.

Nordenfeltska musikskolan

Opus Nordens musikskola

Opus Norden erbjuder bland annat körskola för barn och kurser i sång, piano, gitarr och komposition. Utbudet riktar sig till barn, vuxna och pensionärer.

Opus Norden

Studieförbundet vuxenskolan

Kurser i elgitarr, gitarr, elbas, piano och keyboard i Danderyds kommun. Ledarna har lång erfarenhet av egna musikkarriärer och undervisning.

Studieförbundet Vuxenskolan Stockholms län

Östermalms musik- och kulturskola

Fristående verksamhet som erbjuder kurser i sång, piano och gitarr i Sätra ängskyrkan.

Östermalms musik- och kulturskola

Bildningsförvaltningen

Om du har frågor eller synpunkter kan du kontakta oss via e-tjänsten Kontakta kommunen. Välj det ansvarsområde som passar bäst, till exempel Kultur, idrott och fritid. Ärendet loggas i vårt ärendesystem och lämnar du dina kontaktuppgifter kan du följa hur ärendets hantering går.

Till e-tjänsten Kontakta kommunen

Uppdaterad: 2024-03-28

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Hjälp oss att förbättra danderyd.se

Tack för ditt svar.