Bibliotek

Kevingeskolans bibliotek är hjärtat i skolan och en naturlig plats för läsning och för att söka upp fakta. Böckerna är utvalda för att passa skolbarn i olika åldrar.

Biblioteket ligger på undervåningen i lågstadiebyggnaden. Vi har alltid aktuella boktips för att locka till läsning. Det finns en avdelning för skönlitteratur och en för fakta och oftast har vi de allra senaste böckerna inne.

Vår bibliotekarie har lässtunder, bokprat och läsprojekt med olika elevgrupper. Hon kan också hjälpa dig att välja spännande böcker att läsa både för nöjes skull och för skolarbetet. Utanför de vanliga öppettiderna kan du vara i biblioteket tillsammans med din lärare.

Kontakta gärna vår bibliotekarie Jennifer Coccomo om du har frågor.
jennifer.coccomo@danderyd.se

Bibliotekets öppettider