Till innehållet
Översätt

Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation

Välkommen till Mörbyskolan!

Mörbyskolan är en 7-9-skola med drygt 500 elever. Skolan är belägen nära Danderyds sjukhus med goda kommunikationer, men har samtidigt nära till både grönområden och vatten. På Mörbyskolan arbetar vi efter mottot “Kunskap och hjärta”.

Videothumbnail

Digitalt öppet hus på Mörbyskolan!

Skolvalet har öppnat och lördagen den 22 januari 2022 klockan 10:00 får du träffa oss i vår livesändning, som du kommer hitta här! Lärare och elever berättar om varför Mörbyskolan är det bästa valet till åk 7. Varmt välkommen! Klicka på bilden och se vår film! Skolvalet är öppet mellan den 18 januari och 13 februari 2022. Varmt välkommen!

Läs mer om skolan

Antagningsprov spetsmatematik

Gillar du matte? Når du höga resultat i matte? Gillar du ett högt studietempo? Då är Mörbyskolans spetsutbildning i matematik något för dig! Vi är mycket stolta över att kunna erbjuda spetsutbildning i matematik - eller spetsmatte som vi kallar den. Klicka här för att läsa mer om spetsmatten samt hur du gör för att anmäla dig till antagningsprovet.

Läs mer om spetsmatematiken

Danderyds kommun - bäst skolresultat i landet!

Stort grattis till oss i Danderyds kommun! När Skolverket publicerade resultaten för 2021, når eleverna i årskurs 9 i Danderyds kommun landets högsta resultat! "Jag känner mig oerhört stolt över det fantastiska arbete som såväl elever som lärare och övrig personal lyckats upprätthålla – trots att vi så länge arbetat under pandemins förutsättningar", säger Mörbyskolans rektor Isabel Rodriguez. "Detta resultat är inget som kommer av sig själv, det ligger mycket arbete bakom, både från elever och lärare", fortsätter hon.

Stort grattis till oss i Danderyds kommun!
Videothumbnail

Nyanlända elever berättar!

Möt några av Mörbyskolans nyanlända elever om deras första upplevelser av Danderyd!

Vi gör skillnad

Lyssna på lärare från Mörbyskolan om hur vi gör skillnad.

Statistik från Skolverket

Vill ni se lite statistik om Mörbyskolan från Skolverket och Skolinspektionen hittar ni det genom att klicka på länken nedan.

Statistik från Skolverket om Mörbyskolan