Till innehållet
Översätt

Choose language in the dropdown below:

Vasaskolan - i hjärtat av Djursholm!

Vasaskolan är en F-6 skola med den lilla skolans känsla, där alla känner alla, och den stora skolans fördelar, med stor skolgård, eget kök och specialsalar i alla praktisk-estetiska ämnen. Skolan ligger centralt i Djursholm, och med sin snart 100-åriga historia finns den i många djursholmares hjärtan.

Välkommen att välja Vasaskolan!

Informationsmöte måndag 22 januari (Förskoleklass) och torsdag 25 januari (årkurs 4) kl 17-18 i matsalen. Vi träffas i matsalen, i vår skolrestaurang Guldtuppen. Välkomna!

Läs mer om oss

Vi firar Fritids! Vi firar PEP! White Guide Junior!

Vasaskolan är nominerad till Årets Skolrestaurang 2023. I maj firade vi vår Generation PEP-certifiering för tredje året i rad och vilket fantastiskt firande det blev. Alla elever och all personal var superpeppade! Åk 6 eleverna ledde alla roliga aktiviteter som de andra eleverna fick gå runt och testa. Aktiviteter som stod på dagens schema var bland annat krabbfotboll, pilkastning på ballonger, basket, bandy, gå på lina, dansstopp och PEP-balansbana. Grymt jobbat allihop! Fritidshemmets dag firades i maj med flera roliga lekar samt korvgrillning och tipspromenad .

Fritids och PEP-bilder