Till innehållet
Översätt

Choose language in the dropdown below:

Om skolan

Skylt Danderyds gymnasium

Danderyds gymnasium är en kommunal skola som i över 40 år rustat ungdomar för framtiden. Skolan har i dagsläget ca 1400 elever och 120 anställda som jobbar utifrån våra tre ledord ambition, engagemang och gemenskap. Vi erbjuder högskoleförberedande program med spets, djup och bredd. Vi har även anpassad gymnasieskola mot Hotell, restaurang och bageri. 

I skolan finns ett genuint engagemang för lärande och en vilja att du ska nå så långt som möjligt. Vi har en stor och engagerad elevhälsa som ger dig stöd om du behöver.  

Vi har ljusa och välutrustade lektionssalar för toppklassig undervisning. De campusinspirerande omgivningarna ger dig som elev fantastiska möjligheter till att utöva olika idrottsaktiviteter.  

Vår övertygelse är att gemenskap är kärnan som hjälper oss att skapa en trygg och trivsam skolmiljö, vilket skapar de bästa förutsättningarna för lärande. Vi har flertalet aktiviteter under året som elever får delta i för att känna en samhörighet - programdagar, mattenatta och gåskampen är några exempel. 

Varmt välkommen till oss på Danderyds gymnasium! 

Katalog 23/24

Katalog för 2023 och 2024