Till innehållet
Översätt

No translation right now

We are experiencing some technical problems with the Google translate functionality at the moment and are investigating.

Naturvetenskapsprogrammet

Naturvetenskapsprogrammet på Danderyds gymnasium är programmet för dig som har höga ambitioner, är nyfiken och gillar utmaningar. Programmet passar dig som gillar naturvetenskapliga ämnen och är intresserad av matematik. Utbildningen ger dig en bred behörighet till fortsatta studier samt möjlighet till full meritpoäng.

På Naturvetenskapsprogrammet erbjuder vi följande inriktningar:

Naturvetenskap

Naturvetenskap och samhälle - Kriminologi

Naturvetenskapsprogrammet på Danderyds gymnasium hjälper dig att utveckla ditt intresse för naturvetenskap, och frågor om naturen, människan och samhället. Du får ta del av aktuell forskning och utveckla din förmåga till kritiskt tänkande, logiska resonemang och problemlösning. Vi har behöriga, kunniga och engagerade lärare som hjälper dig att nå dina mål. Vill du gå ett program där du kan ­studera vidare inom många olika områden i framtiden är detta programmet för dig. Du kan till exempel studera vidare till läkare, kriminolog, civilingenjör, polis eller ekonom.

Karin Saxén

karin.saxen@danderyd.se

08-568 91 368

Biträdande rektor med ansvar för NA TE och Spetsutbildning matematik

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Hjälp oss att förbättra danderyd.se

Tack för ditt svar.