Påsklov 2022

Under påsklovet bjuds det på flera olika aktiviteter för barn och unga här i Danderyd. Håll utkik här på sidan och i de sociala medier som vi hänvisar till nedan.

Påsklov med Ungt fokus 

Ungdomskoordinatorerna

Ungdomskoordinatorerna arrangerar den återkommande och populära påskäggsjakten i år mellan den 11-13 april! Regler och ledtrådar läggs ut i storyn på Instagram @ungdomskoordinatorer

Äggen är fyllda och redo att hamna hos sina nya ägare! Finalen äger rum på eftermiddagen onsdag den 13 april i Anna Whitlocks park i Djursholm, mittemot Vasaskolan. Väl där så bjuds det på, förutom en härlig stämning, grillad korv, marshmallows och musik.

Instagram @ungdomskoordinatorer

Ungdomscentrum

På Ungdomscentrum i Enebyberg serveras det gratis nygrillade hamburgare måndag-torsdag kl 13:00.

I ateljén är det tema textil, där finns det möjlighet att göra om sina kläder och styla om sina skor. Måndag-torsdag från kl 14:00.

Tisdag den 12 april åker vi iväg och spelar minigolf kl 14:00. Föranmälan krävs.

Instagram @ungdomscentrum

Demo

Vad som händer på kultur- och aktivitetshuset Demo uppdateras inom kort.

@demodanderyd

danderyd.se/ungtfokus

Påskpyssla med kulturskolan

Danderyds kulturskola bjuder på fint påskpyssel som ger ett färgsprakande påskris av fjärilar och blommor. Se filmen och testa själv!

Påskpyssla på biblioteket

Pysselborden står framme hela lovet på alla de fyra biblioteken. Här kan du skapa ett påskkort eller något annat våraktigt!

Workshop: Gör dina egna filmer

En surfplatta filmar en miljö byggd i Lego.

Den 11 april kl 13-15. Ungdomarna från Hemkodat besöker Danderyds bibliotek i Mörby centrum och lär dig göra egna stop-motionfilmer med din surfplatta. För dig som är 7-14 år. Begränsat antal platser. 

Läs mer om workshopen

Påsklovssaga - hör berättelsen om den lilla hönan

Uppdaterad: 2022-05-16

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Hjälp oss att förbättra danderyd.se

Tack för ditt svar.