Uthyrnings- och festlokaler

I Danderyd finns det flera olika lokaler som det är möjligt att hyra för föreningar och privatpersoner. Här är några av dem!

Djursholms slott

Djursholms slott går att hyra för evenemang som till exempel bröllop, julfest, födelsedagsfirande, konferens, kick-off och disputationsmiddagar.

Till skillnad från andra konferens- och festvåningar får du ta med egen dryck. Mat och serveringspersonal bokas däremot via någon av de cateringfirmor som vi samarbetar med.

Djursholms slott

Danderydsgården

Danderydsgården är kommunens kulturhus. Här arrangeras konserter, disco, konstutställningar och mycket annat, med fokus på kulturaktiviteter riktade till barn. Här finns två lokaler som föreningar kan hyra.

Information om Danderydsgården och lokalerna

Skolornas lokaler

Några av de kommunala skolorna har lokaler som de hyr ut, till exempel aulan. Mer information om lokalerna och om hur en eventuell bokning går till, får du från respektive skola.

Danderyds grundskolor

Danderyds gymnasiums aula har en stor scen och 380 sittplatser. Här finns även en fin flygel. Aulan hyrs främst ut till kulturaktiviteter och föreningar, alltså inte till privata fester och liknande evenemang.

Bokningsförfrågan för hyra av Danderyds gymnasiums aula

Cedergrenska tornet

Cedergrenska tornet är en pampig tegelbyggnad som det tog 100 år att bygga. Där går det att hyra lokaler för fest och konferens.

Telefon: 08-85 35 00

Cedergrenska tornet

Enebybergs gård

Under 2020 har en omfattande renovering gjorts och Djursholms AB som äger byggnaden söker nu en ny hyresgäst som vill driva en publik verksamhet. Mer information finns på gårdens hemsida.

Enebybergs gård

Enebybergs gårds förening

Stiftelsen Stocksunds scoutstuga

Stocksunds Scoutkår har en scoutstuga vid Stockbyvägen 12 i Stocksund. Stugan går att hyra för privata arrangemang så som barnkalas, föreningsmöten eller konferenser. Stugan går ej att hyra för fester kvällstid.

scoutstugan.stocksund@gmail.com

Stocksunds scoutgård

Smedjan

Smedjan drivs av föreningen Kvarnparksbadets vänner och kan hyras för fester, möten med mera, under den tid av året då det inte är badsäsong. Medlemmar i föreningen får rabatt på hyran.

Kvarnparksbadet

Träffpunkt Enebyberg

I Träffpunkt Enebyberg finns en samlingslokal samt en kyrkosal som kan hyras till mindre och större evenemang (upp till 190 personer). Lämpliga evenemang kan vara till exempel barnteater, yoga och föreläsningar.

Träffpunkt Enebyberg

Danderyds kommun

Om du har frågor eller synpunkter:

Kontakta oss

Box 66, 182 05 Djursholm

Uppdaterad: 2024-03-28

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Hjälp oss att förbättra danderyd.se

Tack för ditt svar.