Badhus och bassängbad

Mörbybadet är ett populärt familjebad som erbjuder många olika aktiviteter. Kvarnparksbadet är ett bassängbad utomhus, som håller öppet under sommarmånaderna.

Badhus

Mörbybadet är ett inomhusbad i närheten av Mörby centrum. Här finns aktiviteter för hela familjen, till exempel vattenträning, badkalas, relax, crawlkurs och simskola. Särskilda tider finns avsatta för morgonbad, lunchsim, vuxensim med klassisk musik samt simklubbarnas träningar.

Adress: Vendevägen 94, Danderyd

Mörbybadet

Bassängbad utomhus

I Kvarnparken i västra Danderyd ligger Kvarnparksbadet, ett bassängbad utomhus. Badet som drivs av Föreningen Kvarnparksbadets Vänner, är öppet från mitten av maj till slutet av augusti. Den stora bassängen mäter 25×10 meter. Den lilla bassängen mäter 13×7 meter och är uppdelad i en plaskpool för de minsta och en lite djupare del för de något äldre barnen.

Badet erbjuder simskola, kiosk med kaffeservering, omklädningsrum, bastu och en boulebana. Medlemskap ger fri tillgång till bad och aktiviteter, övriga betalar en entréavgift.

Adress: Noragårdsvägen 29A, Danderyd

Kvarnparksbadet

Stränder, klippor och sjöar

Danderyd har en lång kuststräcka mot såväl Edsviken som Värtan, med flera fina badmöjligheter. Det finns även flera sjöar i kommunen och Ösbysjön och Rösjön har fina badplatser.

Läs mer om våra badplatser

Hitta till badhus och bassängbad

Se alla badhus och bassängbad i en större karta

Uppdaterad: 2024-07-08