Idrott, motion och friluftsliv

I Danderyd finns det flera fina möjligheter till friluftsliv och motion och här finns flera olika idrottsanläggningar och -hallar, badhus och fotbollsplaner. Det finns någonting för alla, oavsett väder, vind och säsong!

Vintertid rapporterar vi löpande om isläget på våra naturisar, öppettider i våra ishallar och vilka skidspår som finns preparerade. Våra motionsspår, utegym, lekplatser och vandringsleder är förstås öppna för alla, året om.

Här är en folder som beskriver friluftslivet i kommunen

Ljus och ljud på Danderyds idrottsplatser

Måndag till fredag släcks belysningen på idrottsplatserna i Danderyd senast klockan 22. På lördagar senast klockan 20 och på söndagar senast klockan 22.

Måndag till fredag får idrottsplatsernas ljudanläggningar användas mellan klockan 08 och 21 och på lördagar, söndagar och helgdagar mellan klockan 9 och 19.

Bildningsförvaltningen

Om du har frågor eller synpunkter kan du kontakta oss via e-tjänsten Kontakta kommunen. Välj det ansvarsområde som passar bäst, till exempel Kultur, idrott och fritid. Ärendet loggas i vårt ärendesystem och lämnar du dina kontaktuppgifter kan du följa hur ärendets hantering går.

Till e-tjänsten Kontakta kommunen

Uppdaterad: 2021-11-02

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Hjälp oss att förbättra danderyd.se

Tack för ditt svar.