Enebybergs seniorcentrum

Till seniorcentrum är du som är senior och bor i Danderyds kommun välkommen alla vardagar. Men, med anledning av den pågående pandemin håller Seniorcentrum för närvarande stängt.

Vad vi brukar göra på seniorcentrum

Här finns möjlighet att träffas och umgås. Du kan få hjälp att börja väva, laga ett klädesplagg eller vara med på olika gruppaktiviteter som keramik eller sittande gymnastik. Du kan också läsa tidningar, använda våra ipads eller spela pingis. Dessutom har vi har alltid ett pussel på gång.

På Seniorcentrum ordnar vi utflykter, studiebesök, fester, klädförsäljning, loppmarknad, julbasar och pyssel i samband med högtider. När vädret är fint går vi och spelar boule vid en boulebana i närheten.

I vår fina trädgård sitter vi och äter, fikar och ibland grillar korv under sommarhalvåret. En dag i veckan erbjuder vi en lättare lunch. På torsdagar äter vi sopplunch (med underhållning) samt kaffe med smörgås de övriga dagarna. Allt är till självkostnadspris.

Välkomna! hälsar Anna och Britt

Kontakta seniorcentrum

Våra lokaler ligger lättillgängligt en trappa ned från Eneby torg 15. Det finns hiss, samt rullstolsramp och ingång från Cedervägen 2.

08-568 919 28

seniorcentrum@danderyd.se

Uppdaterad: 2021-03-30

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Hjälp oss att förbättra danderyd.se

Tack för ditt svar.