Till innehållet
Översätt

Choose language in the dropdown below:

Hitta till oss

Djursholms slott ligger beläget i lummiga Djursholm i Danderyds kommun. Dina gäster kan snabbt och enkelt färdas till oss. Du finner oss endast 20 minuters bilfärd från Stockholm city och ett stenkast från Stora Värtan.

Besöksadress

Djursholms slott
Banérvägen 6
182 63 Djursholm

Vi har goda parkeringsmöjligheter.

Kollektivtrafik

Till Djursholms slott tar du dig snabbt och enkelt med kollektivtrafik. Kommer du från tunnelbanan vid Danderyds sjukhus eller Mörby centrum, ta buss 606 till Djursholms torg. Från torget är det sedan en kort promenad upp till slottet.

Åker du med roslagsbanan, ta tåget till Djursholms Ösby station och ta sedan buss 606 till Djursholms torg och promenera sedan den sista biten till slottet.

Båt

Visste du att det går att anlända till Djursholms slott via Värtan? Ta med dina gäster på en oförglömlig båtfärd och stanna sedan till för att släpp av dina gäster vid bryggan Fyrstigen i Djursholm. Från Fyrstigen upp till slottet är det en kortare promenad på ca 900 meter.

Karta

Använd gärna kartan för att zooma in eller zooma ut för att bättre få en bild av var Djursholms slott ligger. Du kan byta visningsläge på kartan mellan ordinarie kartvisning samt satellitvisning.

Koordinater: 59.401152, 18.089021(öppnas i nytt fönster)