Volontär i Danderyds kommun

Danderyds kommun har en volontärverksamhet genom vilken vi vill ta tillvara människors vilja att engagera sig ideellt. De frivilliga insatserna ska vara ett komplement till offentlig verksamhet och ersätter inte den anställda personalens arbete.

En utsträckt hand

En utsträckt hand i Danderyd (Facebookgrupp)

Röda korset

0771-900 800

www.rodakorset.se

Röda Korset Djursholm

rodakorsetdjursholm

Röda Korset Stocksund

stocksund@redcross.se

rodakorsetstocksund

FRG - Frivilliga resursgruppen

Frivilliga resursgruppen består av engagerade invånare som vill vara med och hjälpa andra i händelse av kris, olyckshändelse eller större samhällspåfrestning. De som engagerar sig får de kunskaper som behövs i den rådande situationen. Du behöver bo i Danderyd och vara minst 18 år för att delta i ett uppdrag. 

Danderyd.frg@civil2.se

FRG Norr - Danderyd

Danderyds kyrka

Danderyds kyrka är öppen dagligen. Önskar du prata med någon per telefon går det bra att ringa till en präst eller diakon: 08-568 95 700

www.svenskakyrkan.se/danderyd

Djursholm Rotaryklubb

För att få hjälp eller engagera dig, ring eller mejla:

0735-054405

djursholm@rotary.se

www.rotary.se/djursholm/home/

Volontärverksamhet för äldre

Personligt engagemang och mänsklig värme behövs i vårt samhälle och vårt syfte är att bryta ensamhet och isolering. Vill du engagera dig för våra äldre, eller vill du som äldre få kontakt med en volontär, kan du via länken nedan läsa vidare om vad det innebär och även anmäla ditt intresse.

Volontärverksamhet för äldre

Volontärverksamhet för nyanlända

Volontärverksamheten för nyanlända värnar om mångfald, integration och inkludering i samhället. Syftet är att välkomna de nyanlända som fått boende i Danderyd och underlätta deras nya vardag. Via länken nedan kan du läsa vidare om integrationen och om hur du kan engagera dig. 

Volontärverksamhet för nyanlända

Socialförvaltningen

Box 28, 182 11 Danderyd

Fax 08-568 911 04

Kontakta oss via telefon, e-tjänst eller besök

Anmäl ditt besök i Kontaktcenter plan 5, Mörby centrum. Entrén är på butiksplan 4, ingång mellan Må bra och Apoteket (entré F).

Uppdaterad: 2022-07-15

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Hjälp oss att förbättra danderyd.se

Tack för ditt svar.