Till innehållet
Översätt

Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation

Music Summer Camp på Red End Studios

Red End Studios presenterar Music Summer Camp 2021

Nu söker vi dig som är redo att ta nästa steg i din musikkarriär!

Musik Summer Camp hålls på Red End Studios i Danderyd. Här får du verktygen för att ta din musik till nästa nivå, samt grundläggande kunskap i hur du kan marknadsföra dig via sociala medier, radio, Spotify och övriga musikbranschen. Allt för att ge din musikaliska resa en extra boast! Lägret består utav föreläsningar, diskussion och framför allt att skapa musik.

• Finslipa dina låtskrivarkunskaper

• Möjligheten att jobba med proffs

• Gästföreläsningar av producenter, artister och musikbranschfolk!

• Sociala medier & Marknadsföring

• Bredda ditt kontaktnät inom musik

När

Lägret hålls i tre dagar. En grupp om tio personer V.27 och en annan grupp om tio personer V.28. Lägret hålls under två perioder. Du kan endast bli antagen till en av de två perioder. Period ett, 6-8 juli eller period 2, 13-15 juli. Du kan däremot anmäla ditt intresse till båda perioderna.

Vem

Vi söker vi dig som är mellan 13-18 år redo att ta nästa steg i din musikkarriär!

Plats

Red End Studios, Fribergagården, Mörbyhöjden 24.

Förkunskap

Lägret är för dig som har kommit en liten bit på vägen i ditt musikskapande. Du har ett intresse för musikskapande och vill ta nästa steg i din utveckling.

Kostnad

Avgiften är 300kr. Om du får en plats på lägret kommer du att få en bekräftelse samt motta en faktura. I det fall du är under 18 år kommer vi behöva uppgifter till förälder/målsman.

 

Vi som driver Music Summer Camp

Ansvarig - Petter Jonsson

Petter .jpeg

Petter har flera års erfarenhet av att utveckla och hjälpa artister i deras resa mot framgång. Han har tidigare drivit skivbolag, management och arrangerat festivaler.

Vid avslutat läger får du ett diplom samt ett mentorskap med vår studio & eventansvarige Petter. Mentorskapet sträcker sig över 6 månader.

Samarbetspartners

Victor Carlsson

Viktor Carlsson.jpeg

Viktor Carlsson, projektledare på Warner Music kommer att hålla ett föredrag samt ge feedback på musiken som skapas. Han har varit verksam inom musikbranschen sedan sin examen från Rytmus Musikgymnasium, både som artist och låtskrivare samt inom management och skivbolag. Viktor har arbetat med flera stora svenska artister, bland annat Estraden, NOTD, Sandro Cavazza och Smith & Thell.

Donika Nimani

Donika.png

Donika vann Årets Nykomling på Manifestgalan och blev utsedd till en av “10 artister du inte får missa 2019” av GP. Donika Nimani skapar känslosam pop på svenska och har trots sin unga ålder redan varit med om mycket. Allt ifrån att vara förband till Veronica Maggio, spelat live i Nyhetsmorgon TV4, till att signa skivkontrakt. Under detta musikläger kommer hon dela med sig av sina tankar kring hur man kan tänka som ung artist. 


Lyssna och kolla in Donika Nimani nedan:

Spotify

Instagram

 

Utöver Petter, Victor och Donika så kommer fler sakkunniga personer inom området att finnas på plats under lägret.

 

Anmälan och mer info