Nyheter

Filter

Filtrera på kategori

Fördjupad utredning av Svalnässkolans framtid

Utbildningsnämnden har fått i uppdrag av kommunstyrelsens arbetsutskott (KSAU) att utreda framtiden för Svalnässkolan. I utredningen ska nämnden ge sin syn på den föreslagna avvecklingen av den kommunala verksamheten i Svalnässkolan samt på hur en eventuell övergång till en fristående skolaktör kan hanteras.

Förskola & skola Budget

Frågor och svar om framtiden för Svalnässkolan

Det finns ett förslag från Bildningsförvaltningens från i höstas om att avveckla den kommunala skolverksamheten i Svalnässkolan i Djursholm. Men, något beslut i frågan har ännu inte fattats och tills vidare lever skolan kvar precis som vanligt.

Förskola & skola Budget

Budget 2020 - för trygghet och en budget i balans

Den 21 november beslutade kommunfullmäktige om budget för 2020. Budgeten beslutades i enlighet med det ordförandeförslag som presenterats tidigare.

Kommun & politik Budget

Politiska majoriteten svarar på frågor om budgeten

Måndag 25 november kl 14-16 kan du besöka Information Danderyd och ställa frågor om budgeten. Representanter från den politiska majoriteten i Danderyd kommer att svara på frågor.

Kommun & politik Budget

Frågor och svar om nya Danderydsvallen

Idrottsanläggningschef Pierre Nystedt svarar på frågor om Danderydsvallen och den investering på totalt drygt 10 miljoner som kommer att göras där under nästa år. Vintern 2020/21 kommer en fullstor ishockeyrink med en modern och miljöanpassad kylanläggning finnas på plats.

Uppleva & göra Budget