Nyheter

Filter

Filtrera på kategori

Förskolor håller stängt under nästa vecka

Efter ett ordförandebeslut i utbildningsnämnden under onsdagen är det nu klart att tre av Danderyds kommunala förskolor kommer att hållas helt eller delvis stängda under nästa vecka. Anledningen är den pågående pandemin och den höga sjukfrånvaron bland personalen, vilket gör att det inte går att hålla verksamheten i gång.
Läs mer

Förskola & skola Coronavirus

Nya smittskyddsåtgärder för serveringsställen den 12 januari

Folkhälsomyndigheten har beslutat om nya restriktioner från den 12 januari för att minska smittspridningen av covid-19. För företagare som bedriver restaurang, café och motsvarande verksamheter som serverar mat gäller följande.
Läs mer

För företagare Coronavirus

Digitalt öppet hus om översiktsplanen

Med anledning av Folkhälsomyndighetens nya restriktioner kommer de planerade öppna hus-mötena att genomföras digitalt för att minska risken för smittspridning.
Läs mer

Kommun & politik Bygga, bo & miljö Coronavirus

Alla vuxna i Stockholm erbjuds påfyllnadsdosen

Från och med 4 januari erbjuds alla vuxna över 18 år som har tagit sin andra dos för sex månader sedan en tredje dos vaccin i Region Stockholm.
Läs mer

Coronavirus

Vad innebär Folkhälsomyndighetens nya åtgärder för Danderyds kommun?

Regeringen och Folkhälsomyndigheten höll under tisdagen en pressträff där flera nya åtgärder för att begränsa spridningen av covid-19 presenterades. Här sammanfattar Danderyds kommun vad som gäller och hur det påverkar kommunens planerade arrangemang samt kultur och fritidsverksamhet från och med torsdag 23 december.
Läs mer

Uppleva & göra Coronavirus