Nyheter

Filtrera på kategori

en flicka går i skogen

Förändring bland fristående skolor i Djursholm

Huvudmännen för den fristående skolverksamheten Elevverket i Djursholm har idag informerat Danderyds kommun och berörda vårdnadshavare om att de från och med i höst kommer att koncentrera sin skolverksamhet till en fastighet, istället för att ha två så som idag.
Läs mer

Förskola & skola
Elever i skola

Årets skolplaceringar är klara – beslut på väg ut

Alla skolplaceringar inför hösten i Danderyds kommunala skolor är klara och placeringsbesluten har nu skickats ut till de berörda.
Läs mer

Förskola & skola

Efter omtaget är skolutredningens dialoger nu igång

Den 22 februari hölls det första dialogmötet mellan vårdnadshavare och representanter från Danderyds kommun inom projektet skolutredningen. Vid mötet fick deltagarna ta del av fakta och bakgrundsmaterial för Danderyds grundskolor.
Läs mer

Förskola & skola

Omtag i skolutredningen – nya dialoger startar i veckan

Efter att den så kallade skolutredningen i november 2023 blev återremitterad till kommunstyrelsen har ett omtag gjorts och en ny och närmare dialog med vårdnadshavare och medarbetare drar nu igång för att utredningen ska komma framåt.
Läs mer

Förskola & skola

Skolvalstider och Danderyds kommunala skolor visar upp sig

Skolvalet för Danderyds kommunala grundskolor pågår för fullt och nu har de flesta av skolorna haft sina öppet hus, med många intresserade besökare på plats.
Läs mer

Förskola & skola