Vattenläcka i Djursholm

2018-09-25 08:48

Stora delar av Djursholm har för närvarande en vattenläcka. Tekniker arbetar med att laga vattenläckan. Under tiden reparationsarbetet pågår kommer boende på Henrik Palmes allé, Slottsvägen och Vendevägen att vara utan vatten. Då vattenleveransen är åter kan vattnet vara missfärgat och/eller innehålla luft, börja tappa vatten i den kran som finns närmast din vattenmätare innan övriga kranar används.

Följ uppdateringar via Veolia

Boka privat vigsel på annan plats eller tid

Danderyds kommun

Om du har frågor eller synpunkter:

Box 66, 182 05 Djursholm

Festvåningen Djurshomls slott
Ni kan viga er på valfri plats och tid efter överenskommelse med vigselförrättaren, en så kallad privat ceremoni.

Vid privat borgerlig vigsel hjälper inte kommunen till med att boka in lokal eller vigselförrättare. Det sköter brudparet själva.

Kontakta någon av Danderyds kommuns vigselförrättare för att boka tid. På Länsstyrelsens hemsida finns uppgifter om vilka som är förordnade vigselförrättare för Danderyds kommun.

Länsstyrelsen