Edsviksvägen 120-136, Böningersväg och Hammarbacken, vattenläckan är lagad och vattnet är påkopplat

2018-05-18 09:59

Vattnet kan innehålla luft och vara lite missfärgat. Börja tappa vatten i den kran som finns närmast vattenmätaren tills det kommer klart vatten innan övriga kranar används.

Eldningsförbud i Stockholms län

2018-05-14 18:42

Länsstyrelsen har i dag beslutat att eldningsförbud gäller i Stockholms län med hänsyn till att det råder hög brandrisk i skog och mark. Förbudet omfattar hela Stockholms län från och med den 17 maj, klockan 15.00, och varar tills vidare. När eldningsförbud råder är grillning endast tillåtet i för ändamålet framtagna grillar eller vid särskilt iordningställda grillplatser som är utformade så att det inte finns risk för brandspridning.

Boka privat vigsel på annan plats eller tid

Danderyds kommun

Om du har frågor eller synpunkter:

Box 66, 182 05 Djursholm

Festvåningen Djurshomls slott
Ni kan viga er på valfri plats och tid efter överenskommelse med vigselförrättaren, en så kallad privat ceremoni.

Vid privat borgerlig vigsel hjälper inte kommunen till med att boka in lokal eller vigselförrättare. Det sköter brudparet själva.

Kontakta någon av Danderyds kommuns vigselförrättare för att boka tid. På Länsstyrelsens hemsida finns uppgifter om vilka som är förordnade vigselförrättare för Danderyds kommun.

Länsstyrelsen