Vattenleverans åter: Edsviksvägen 120 samt närliggande adresser

2018-11-14 09:28

Vattenleveransen är nu åter. Vattnet kan vara missfärgat och/eller innehålla luft, börja tappa vatten i den kran som finns närmast vattenmätaren och spola tills klart vatten kommer.

Vattenleverans åter: Anundstigen 1-5, Karlsrovägen 26-28, Kraftvägen 1-7, Stenkroksvägen 8-16, Bergavägen 11 & 13 samt Falks väg 34, 36 & 41

2018-11-14 09:16

Läckan är lagad och vattenleveransen är nu åter. Vattnet kan vara missfärgat och/eller innehålla luft, börja tappa vatten i den kran som finns närmast vattenmätaren och spola tills klart vatten kommer.

Att ta del av allmänna handlingar

Danderyds kommun

Om du har frågor eller synpunkter:

Box 66, 182 05 Djursholm

Vill du ta del av en allmän handling vänder du dig till den förvaltning/nämnd som förvarar handlingen. En myndighet ska registrera eller ordna sina allmänna handlingar så att man lätt kan hitta det man söker.

Varje kommunal förvaltning/nämnd har ett diarium där allmänna handlingar registreras/diarieförs. Registreringen/diarieföringen sköts av registratorn vid varje myndighet. När handlingar har registrerats/diarieförts skickas de vidare till berörd tjänsteman för handläggning.

För frågor eller för att ta del av en handling, kontakta respektive förvaltning/nämnd via kommunens växel (08-568 910 00).