Release på Danderyd.se

2018-05-23 09:57

Onsdagen den 23 maj, kl: 10.00 - 12.00 släpper vi ny funktionalitet på Danderyd.se. Vi ber om ursäkt för eventuella driftstörningar under denna period. Hälsningar webbredaktionen

Eldningsförbud i Stockholms län

2018-05-14 18:42

Länsstyrelsen har i dag beslutat att eldningsförbud gäller i Stockholms län med hänsyn till att det råder hög brandrisk i skog och mark. Förbudet omfattar hela Stockholms län från och med den 17 maj, klockan 15.00, och varar tills vidare. När eldningsförbud råder är grillning endast tillåtet i för ändamålet framtagna grillar eller vid särskilt iordningställda grillplatser som är utformade så att det inte finns risk för brandspridning.

Danderyds kommun tar emot leverantörsfakturor elektroniskt

Kontaktinformation

Danderyds kommun

Om du har frågor eller synpunkter:

Kontakta oss

Box 66, 182 05 Djursholm

För att effektivisera hanteringen av leverantörsfakturor går Danderyds kommun över till elektroniska fakturor.

Det finns stora fördelar med elektroniska fakturor där vi tillsammans kommer att spara tid och pengar. Vi arbetar därför aktivt för att få fler leverantörer att skicka elektroniska fakturor till oss och fasar ut möjligheten att ta emot pappersfakturor. Vi uppmanar våra leverantörer att se över sina möjligheter att skicka elektroniska fakturor till oss.

För att underlätta övergången till elektroniska fakturor har vi sammanställt information som ni behöver för att skicka e-fakturor till oss.

Skicka elektroniska leverantörsfakturor

Vi samarbetar med Swedbanks fakturaväxel och tar emot elektroniska fakturor i ett standardiserat filformat enligt SFTI, vilket underlättar för både köpare och säljare.

E-fakturaadress till Danderyds kommun: 2120000126

Adress till vår VAN tjänst/fakturaväxel: SWEDSESS

Krav på fakturainnehåll och referenser:

Instruktion för e-faktura

För att komma igång fyll i blanketten 'Instruktion skicka' och e-posta den till oss. Vi kontaktar er för att komma överens om tidpunkt för utbyte av elektroniska fakturor.

Har ni frågor kring e-faktureringen är ni välkommen att kontakta oss: