Driftinformation: Vattenavstängning Frejavägen 13, 30, 34, 36, 38, 40 samt Drottstigen 10 och 15

2018-10-16 09:54

På grund av ett arbete på det kommunala dricksvattennätet kommer vattnet att vara avstängt den 16 oktober klockan 08:00 - 19:00. Berörda adresser: Frejavägen 13, 30, 34, 36, 38, 40 samt Drottstigen 10 och 15.

Under tiden arbetet pågår bör alla kranar hållas stängda. När vattenleveransen är åter kan vattnet vara missfärgat och/eller innehålla luft, börja tappa vatten i den kran som finns närmast vattenmätaren och spola tills klart vatten kommer.

Konsumentvägledning

I Danderyds kommun erbjuder vi inte konsumentvägledning. Däremot finns det flera kostnadsfria tjänster dit du som konsument kan vända dig för att få råd och hjälp.

Hallå konsument

Hallå konsument är en ny upplysningstjänst skapad av Konsumentverket. Upplysningstjänsten ger dig oberoende information och vägledning före och efter köp av varor och tjänster, avtal, reklamationer och att handla hållbart.

Hallå konsument - Konsumentverket

Konsumentverket

På Konsumentverkets hemsida hitta mer information om dina rättigheter som konsument samt tips om vart du kan vända dig för rådgivning.

Konsumentverket

Konsumentbyråerna

Konsumentbyråerna hjälper dig med frågor om bank och försäkring, abonnemang för telefoni, tv och internet, samt el, gas och fjärrvärme.

Konsumentbyråerna

Telekområdgivarna

Telekområdgivarna ger råd och vägledning i frågor som handlar om abonnemang för telefoni, tv och internet.

Telekområdgivarna

Fastighetsmäklarinspektionen

Fastighetsmäklarinspektionen är en statlig myndighet som har nyttig information för den som ska köpa eller sälja hus som förmedlas via fastighetsmäklare.

Fastighetsmäklarinspektionen