Vattenläcka i Djursholm

2018-09-25 08:48

Stora delar av Djursholm har för närvarande en vattenläcka. Tekniker arbetar med att laga vattenläckan. Under tiden reparationsarbetet pågår kommer boende på Henrik Palmes allé, Slottsvägen och Vendevägen att vara utan vatten. Då vattenleveransen är åter kan vattnet vara missfärgat och/eller innehålla luft, börja tappa vatten i den kran som finns närmast din vattenmätare innan övriga kranar används.

Följ uppdateringar via Veolia

Idrott, motion och friluftsliv

Kontaktinformation

Bildnings- och omsorgsförvaltningen

Om du har frågor eller synpunkter:

Kontakta oss

Box 66, 182 05 Djursholm

I Danderyd finns det flera fina idrottsanläggningar och -hallar, badhus och fotbollsplaner. Här kan du läsa mer om dem och om de olika möjligheter till friluftsliv och motion som erbjuds här i kommunen. Det finns någonting att göra för alla, oavsett väder, vind och säsong!

Vintertid rapporterar vi löpande om isläget på våra naturisar, öppettider i våra ishallar och vilka skidspår som finns preparerade. Under hösten brukar det hållas mindfullnesspromenader, som vi också presenterar när det är dags. Våra motionsspår, utegym, lekplatser och vandringsleder är förstås öppna för alla, året om.

Ljus och ljud på Danderyds idrottsplatser

Måndag till fredag släcks belysningen på idrottsplatserna i Danderyd senast klockan 22. På lördagar senast klockan 20 och på söndagar senast klockan 22.

Måndag till fredag får idrottplatsernas ljudanläggningar används mellan klockan 08 och 21 och på lördagar, söndagar och helgdagar mellan klockan 9 och 19.