Edsviksvägen 120-136, Böningersväg och Hammarbacken, vattenläckan är lagad och vattnet är påkopplat

2018-05-18 09:59

Vattnet kan innehålla luft och vara lite missfärgat. Börja tappa vatten i den kran som finns närmast vattenmätaren tills det kommer klart vatten innan övriga kranar används.

Eldningsförbud i Stockholms län

2018-05-14 18:42

Länsstyrelsen har i dag beslutat att eldningsförbud gäller i Stockholms län med hänsyn till att det råder hög brandrisk i skog och mark. Förbudet omfattar hela Stockholms län från och med den 17 maj, klockan 15.00, och varar tills vidare. När eldningsförbud råder är grillning endast tillåtet i för ändamålet framtagna grillar eller vid särskilt iordningställda grillplatser som är utformade så att det inte finns risk för brandspridning.

Information Danderyd – din direktkontakt med kommunen

Kontaktinformation

Information Danderyd

Om du har frågor eller synpunkter:

Kontakta oss

Öppettider: måndag 8-19, tisdag-fredag 8-17, lördag 11-15

Kristi Himmelsfärdsdag 10 maj stängt

Bild som illustrerar vad kontaktcenter kan hjälpa till med
Kommunens servicecenter Information Danderyd ligger i Mörby Centrum på plan 4. Anmäl dig här om du har bokat möte på Tekniska kontoret, Miljö- och stadsbyggnadskontoret eller Plan- och exploateringskontoret.

Parkeringstillstånd, infartsparkering och boendeparkering

Hos Information Danderyd kan du få hjälp med att ansöka om eller förnya ditt parkeringstillstånd för infartsparkering och boendeparkering. Vi hjälper dig också med tillstånd för din tjänstebil.

Du vet väl att du kan förnya ditt parkeringstillstånd hemifrån om du har en dator eller skrivare? Följ länken för att ordna det direkt:

Förnya parkeringstillstånd

Bygglovsrådgivning

Du som ska starta ett nytt byggprojekt kan träffa en bygglovshandläggare på Information Danderyd, tisdagar och torsdagar 14-16.

Sök bygglov

Sök i det digitala ritningsarkivet

I vårt digitala ritningsarkiv kan du hitta ritningar och bygglovshandlingar på de flesta byggnader i Danderyds kommun. Du behöver en USB-sticka för ladda ner och spara handlingarna. Om du inte har en sticka själv, finns det att låna i receptionen.

Observera att arkivet enbart innehåller handlingar som har skickats in till kommunen vid bygglovsansökningar.

Låna en dator

Du kan låna en dator med internetuppkoppling för kortare ärenden. Du kan även skriva ut dokument för 3 kronor per utskrift.

Notarius publicus

Notarius publicus har i uppgift att hjälpa allmänheten att kontrollera och intyga riktigheten i olika uppgifter. Måndagar kl 16-18, ojämna veckor, finns notarius publicus på Information Danderyd. 

Notarius publicus

Kommunens tidning DanderydsAktuellt

DanderydsAktuellt

Tidningen Nyinflyttad

Är du nyinflyttad i Danderyd får du en bra överblick av kommunen i tidningen Nyinflyttad:

Nyinflyttad

Handla hos Information Danderyd

Se våra produkter