Edsviksvägen 120-136, Böningersväg och Hammarbacken, vattenläckan är lagad och vattnet är påkopplat

2018-05-18 09:59

Vattnet kan innehålla luft och vara lite missfärgat. Börja tappa vatten i den kran som finns närmast vattenmätaren tills det kommer klart vatten innan övriga kranar används.

Eldningsförbud i Stockholms län

2018-05-14 18:42

Länsstyrelsen har i dag beslutat att eldningsförbud gäller i Stockholms län med hänsyn till att det råder hög brandrisk i skog och mark. Förbudet omfattar hela Stockholms län från och med den 17 maj, klockan 15.00, och varar tills vidare. När eldningsförbud råder är grillning endast tillåtet i för ändamålet framtagna grillar eller vid särskilt iordningställda grillplatser som är utformade så att det inte finns risk för brandspridning.

Dokument för förtroendevalda i utbildningsnämnden

Danderyds kommun

Om du har frågor eller synpunkter:

Box 66, 182 05 Djursholm

Den här sidan vänder sig till dig som är ledamot eller ersättare i Utbildningsnämnden. Här hittar du dokument med riktlinjer och regler som berör nämndens verksamhetsområden samt annan relevant information som förhoppningsvis ska guida dig i ditt uppdrag som politiker i utbildningsnämnden. Nämnden kallades tidigare barn-och utbildningsnämnden.