Värmebölja i Stockholm - använd vattnet smart!

2018-05-22 11:25

Det är varmt i Stockholm och det gör att det går åt ovanligt mycket vatten. Nu behöver vi hjälpas åt att använda vattnet smart och undvika onödig förbrukning.
Några tips på smartare vattenanvändning: Undvik att vattna gräsmattan. Måste den vattnas, gör det på kvällen.Tvätta inte bilen just nu. Duscha istället för att bada. Fler tips hittar du på Norrvattens hemsida:

https://www.norrvatten.se/Press/Nyhetsarkiv/nyheter-2018/det-ar-varmt-i-stockholm--anvand-vattnet-smart/

Eldningsförbud i Stockholms län

2018-05-14 18:42

Länsstyrelsen har i dag beslutat att eldningsförbud gäller i Stockholms län med hänsyn till att det råder hög brandrisk i skog och mark. Förbudet omfattar hela Stockholms län från och med den 17 maj, klockan 15.00, och varar tills vidare. När eldningsförbud råder är grillning endast tillåtet i för ändamålet framtagna grillar eller vid särskilt iordningställda grillplatser som är utformade så att det inte finns risk för brandspridning.

Sidan kan inte hittas

Kontaktinformation

Danderyds kommun

Om du har frågor eller synpunkter:

Kontakta oss

Box 66, 182 05 Djursholm

Vi ber om ursäkt för besväret, men den sida du söker kan inte hittas. Det kan bero på att sidan inte längre finns eller har bytt namn.

Vill du göra en felanmälan, lämna en synpunkt till kommunen, använda en e-tjänst eller ladda ned en blankett kan du göra det på vår samlingssida e-tjänster.

Danderyds sida för e-tjänster

Pröva gärna att söka i sökrutan högst upp på sidan för att hitta rätt. Om det du söker saknas eller om du hamnat här via en länk får du gärna rapportera felet till oss genom att skicka en e-post till