1-årskalas och öppet hus på Demo

Den 15 september är det 1 år sedan Robert Nibelius klippte banden till det nya Demo, skylten kom upp på fasaden och mjukglassen svalkade av en hel generation i sensommarvärmen. Evenemanget är en del av Danderyds kulturdagar 2022.

Arrangör: Danderyds kommun och Ungt fokus
Datum: 15 september 2022
Tid: 15:00 - 21:00

För snart ett år sedan bytte Fribergagården namn till Demo. Men det innebar inte bara ett nytt namn, utan ett nytt tänk. Demo är en plats och ett nav för ungas uttryck i alla dess former. Med ett arbetslag som under hela pandemin finslipat sin strategi för att vara lokaltförankrade i ungdomskultur, i samhällsfrågor som engagerar unga men framförallt det som hela tiden legat i förgrunden: Att kunna erbjuda en rik fritid som bygger på glädje och ungas engagemang.

Nu vill vi ​tillsammans med er​ fira och visa upp​ allt de​t fina som vi lyckats skapa tillsamman med våra besökare, alla verksamheter. Få en inblick i alla de samverkansprojekt som pågått under året, där vi också under denna dag kan visa upp en hel del nytt. 

Vi erbjuder denna eftermiddag/kväll ett axplock från hela vår verksamhet.

Det bjuds på livemusik, lättare snacks och svalkande dryck. Fri entré och ingen föranmälan krävs. Alla åldrar är välkomna!

Adress: Mörbyhöjden 24

Mer information om allt som händer på Demo