Informationsträff: Så fungerar batterier för energilagring till solceller

Funderar du på att installera solceller eller batteri för energilagring? Då är du varmt välkommen på kostnadsfri minimässa och föreläsning i Täby kommunhus den 9 april där du har möjligheten att lära dig allt du behöver veta inför köp och installation.

Arrangör: Danderyds kommun
Datum: 9 april 2024 - 9 april 2024
Tid: 17:00 - 19:30

Solaranlage - solar plant 22

Här kommer en inbjudan till dig bor i Danderyd, Täby, Vallentuna, Vaxholm och Österåker att delta i en informationsträff om hur det fungerar att installera solceller och batteri för energilagring.

  • Minimässa kl. 17.00–18.00: Träffa leverantörer i sol- och batteribranschen. Passa på att samla på dig värdefulla insikter om solceller och batterilagringslösningar.
  • Föreläsning kl. 18.00–19.30: Lyssna till energiexperten Philip Junghahn, seniorkonsult på WSP, om solcellsteknik och batterilagringslösningar. I slutet av föreläsningen öppnar vi även upp för frågestund. Vi bjuder alla deltagare på kaffe och smörgås.

Evenemanget arrangeras av Energi- och klimatrådgivningen som är en kostnadsfri och opartisk rådgivningsservice från din kommun. Anmäl dig på www.taby.se/9april för att säkra din plats – först till kvarn gäller!

OBS! Sista anmälningsdag 7 april.

Biljetter behöver bokas