Invigning av Kevinge trygghetsboende och Danderyds nya seniorcenter

Kom och delta i invigningen av Kevinge trygghetsboende för äldre och Danderyds nya seniorcenter – en eftermiddag fylld av gemenskap och festligheter!

Datum: 1 februari 2024
Tid: 13:00

Mor och dotter tänder ljus på gräddtårta.

Kevinge trygghetsboende är kommunens första trygghetsboende för äldre i Danderyd. Det består av lägenheter anpassade för seniorer med extra fördelar såsom närvaro av värd/aktivitetsansvarig personal, gemensamma lokaler, ökad trygghet och organiserade aktiviteter.

Om trygghetsboende

Danderyds Seniorcenter är lokaliserat i Kevinge trygghetsboendes A-hus, och är öppet för alla seniorer i Danderyd. Här samverkar kommunen och lokala föreningar för att erbjuda gemenskap och meningsfulla aktiviteter för dig som senior. Vi ser fram emot att välkomna dig till en plats där välbefinnande och gemenskap står i fokus.

Plats: Kevinge trygghetsboende, Edsviksvägen 1A.

Program

13.00: Socialnämndens ordförande Birgitta Lindgren inviger evenemanget.

13.15: Njut av stämningsfull musik, sprakande mingel och glädje som fyller luften.

14.00 och 15.00: Ta chansen att utforska och lära känna våra nya lokaler genom en spännande rundvandring. Samling inne i entrén i A-huset. Ingen anmälan krävs – kom som du är!

Vi bjuder på snittar, bubbel, tårta, kaffe och te.

Kevinge trygghetsboende

Frågor och kontakt:

Har du några funderingar eller behöver ytterligare information? Tveka inte att höra av dig till vår engagerade aktivitetssamordnare Anna Wagner på 08-568 910 00.

Kom och dela glädjen med oss! Vi ser fram emot att få hälsa dig välkommen.