Våga visa för utförare

Här hittar du information och material om Våga visa för dig som är utförare och observatör i Danderyd. På Våga visas webbplats för utförare finns också mer information om hur Våga visa-arbetet är uppbyggt och genomförs ute i verksamheterna.

Våga visas webb för dig som är utförare

Vill du bli Våga visa-observatör?

Uppdraget som observatör är komplext och krävande, men också givande. För att passa som observatör bör du ha en pedagogisk högskoleexamen eller utbildning som bedöms som likvärdig.

Som observatör ingår du i ett lag bestående av skolledare och pedagoger, ofta från flera kommuner och med olika kompetens. Ni besöker en förskola eller skola i en annan kommun under ca en vecka.

Kontakta någon av bildningsförvaltningens kvalitetskontrollers om du är intresserad och vill veta mer.

För dig som är observatör

Som observatör från Danderyd ska du efter genomfört uppdrag fylla i en blankett för arvode. Den ska tillsammans med eventuella kvitton skickas till samordnaren för Våga visa i Danderyds kommun.

För att din skola ska få vikarieersättning för din frånvaro ska blankett för vikarieersättning fyllas i och skickas till samordnaren. Mer information om detta finns i informationsbladet nedan.

Blankett för arvode för genomförd observation
Blankett för vikarieersättning kommunal enhet
Blankett för vikarieersättning fristående enhet
Information till din hemskola/förskola om administrativa rutiner

Bildningsförvaltningen

Om du har frågor eller synpunkter kan du kontakta oss via e-tjänsten Kontakta kommunen. Välj det ansvarsområde som passar bäst, till exempel Barnomsorg, skola och utbildning. Ärendet loggas i vårt ärendesystem och lämnar du dina kontaktuppgifter kan du följa hur ärendets hantering går.

Till e-tjänsten Kontakta kommunen

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Hjälp oss att förbättra danderyd.se

Tack för ditt svar.