Modulhus i bra skick till salu

Är ditt företag i behov av tillfälliga bostäder i några år? Nu säljer Danderyds kommun fyra modulhus bestående av totalt 48 lägenheter med kök och badrum, 4 förrådsrum och 2 tvättstugor.

Lägenheterna kan till exempel användas som personalbostäder eller temporära bostäder vid rivning eller renovering av flerbostadshus.

Danderyds kommun säljer modulbostäderna då de har ett tidsbegränsat bygglov och inte var tänkta som mer än en tillfällig lösning under den tid då trycket på bostäder för flyktingar var större än idag. Husen var under en tid tillgängliga som studentbostäder, men intresset var lågt.

Hus A

12 lägenheter
Tvättstuga
Förråd med 12 förrådsutrymmen

Hus B

11 lägenheter
Tvättstuga
Förråd med 12 förrådsutrymmen

Hus C

15 lägenheter
Förråd med 12 förrådsutrymmen

Hus D

10 lägenheter
Förråd med 12 förrådsutrymmen

Utrustning

Varje lägenhet har varmvattenberedare, ventilationsaggregat, säkringsskåp, medieomvandlare för fiberanslutning, nyckeltub och hatthylla. Köken är utrustade med kylskåp, spishäll, ugn och spotlights ovanför diskbänk. Badrummen har toalett, dusch och kommod.

Tvättstugorna är utrustade med tre tvättmaskiner, tre torktumlare och ett torkskåp av märket Electrolux. Förråden är utrustade med elektroniskt passersystem. Köparen ansvarar för nedmontering och bortforsling av modulerna.

För mer information kontakta:

Hanna Ikonen
hanna.ikonen@danderyd.se
08-568 912 77

 

 

Uppdaterad: 2023-09-14

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Hjälp oss att förbättra danderyd.se

Tack för ditt svar.