Upphandling och inköp

Här hittar du information om våra upphandlingar och ramavtal samt hur du gör om du vill bli leverantör till Danderyds kommun.

Man i blå skjorta och slips bläddrar i en pärm.

Aktuella upphandlingar i Danderyds kommun annonseras via extern part. Om du är intresserad av att ta del av förfrågningsunderlaget för någon upphandling klicka på "Mer detaljer" och sedan "Visa notis" i vald upphandling.

Kommunens annonserade upphandlingar

Leverantörer som är intresserade av Danderyd kommuns upphandlingar rekommenderas att registrera sig via vår externa tjänst. Genom att registrera dig får du tillgång till förfrågningsunderlag och kan bevaka kommunens kommande upphandlingar. 

Stöd av upphandlingsmyndigheten:

Upphandlingsmyndigheten ger stöd till upphandlande myndigheter, enheter och leverantörer. De arbetar för en rättssäker, effektiv och hållbar offentlig upphandling till nytta för medborgarna och näringslivets utveckling. Här kan du läsa mer om hur en upphandling går till för dig som leverantör.

Upphandlingsmyndigheten

Stöd från konkurrensverket:

Konkurrensverket arbetar för en effektiv konkurrens i privat och offentlig verksamhet. I deras uppdrag ingår bl.a. att bedriva tillsyn och att ge stöd inom konkurrensområdet och att bedriva tillsyn inom upphandlingsområdet.

Konkurrensverket, KKV

Upphandlingsenheten har sammanställt de vanligaste inkommna frågorna, klicka här för att se frågor och svar.

Kontaktinformation

Upphandlingsenheten

Box 66, 182 05 Djursholm

upphandling@danderyd.se

Entreprenad

Tk-upphandling@danderyd.se

 

Uppdaterad: 2024-06-25