Ny chans att se föreläsningen "Vad alla föräldrar bör veta"

I slutet av september bjöd vi in till föreläsningen Vad alla föräldrar bör veta med psykologerna Kajsa Lönn Rhodin och Maria Lalouni. Tyvärr ställde tekniskt strul till det den gången, men nu är det möjligt för alla som vill att se föreläsningen i sin helhet digitalt, när som helst.

Mer om föreläsningen och föreläsarna

Att vara förälder är något av det roligaste och svåraste i livet. Psykologerna Kajsa Lönn Rhodin och Maria Lalouni som båda har många års erfarenhet av forskning och arbete med föräldrar har tagit fram ett flertal förebyggande program för barn och föräldrar som fått stor spridning, såsom föräldraträffarna ”ABC - Alla barn i centrum”.

De har också skrivit en bok som beskriver vad forskning om föräldraskap kan lära oss om våra relationer med våra barn. Boken som heter ”Vad alla föräldrar borde få veta – barnets första tolv år” tar upp föräldraskapets utmaningar och guldkorn på ett enkelt och inspirerande sätt.

Föreläsningen är ca 1:10 tim lång och erbjuds i ett samarbete mellan Danderyds kommun, Lidingö stad, Vaxholms stad, Norrtälje kommun och Vallentuna kommun.

Mer information

Här hittar du mer stöd till dig som är förälder

En mamma tröstar sitt ledsna barn.