"Walk and talk har blivit en rolig tradition"

Tack alla företagare, tjänstemän och politiker som deltog i dagens walk and talk om företagsklimatet. Vilka bra frågor som kom upp! Vilka bra diskussioner det blev! Och vilka bra synpunkter som kom in om hur vi kan göra Danderyd bättre tillsammans!

Anna Wallin, näringslivschef, Nathalie Marnell, Svenskt Näringsliv, Hanna Bocander (M), kommunstyrelsens ordförande, och Johan Lindberg, kommundirektör i Danderyds kommun.

”Walk and talk har blivit en rolig årlig tradition som vi från kommunens sida verkligen ser fram emot. Det känns bra att vi har skapat ett forum med fokus på samtal och dialog för att öka samverkan och driva förbättringar”, säger Anna Wallin, näringslivschef i Danderyds kommun.

Hanna Bocander (M), kommunstyrelsens ordförande, tog täten med sin grupp på promenadslingan från slottet genom vackra Djursholm. Kommundirektör Johan Lindberg var motorn i en annan livlig diskussionsgrupp. Även Kristin Eriksson (C) och Johan Gröndal (M) ledde var sin promenadgrupp med företagare och tjänstemän.

Nathalie Marnell från Svenskt Näringsliv fångade i sin efterföljande dragning på slottet upp de samtalsämnen som togs upp under promenaden och återknöt till resultatet av vårens enkät om företagsklimatet.