Till innehållet
Översätt

Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation

Behov av anpassade kurser

Alla barn och unga i behov av särskilt stöd och eller funktionsvariation är välkomna att söka kurser i Danderyds kulturskola.

Som elev på Danderyds Kulturskola kan man välja på många olika kurser, allt från olika instrument till teater, dans och bild/form. Kulturskolans verksamhet syftar till att inkludera alla och man kan i regel anpassa undervisningen efter elevens specifika önskemål och behov.

Vilka kurser finns att söka?

För barn och unga i behov av särskilt stöd finns några anpassade kurser där lärare med specialkompetens är redo att möta eleven utifrån hens unika förutsättningar. Det kan vara bra att en stödperson följer med eleven de första gångerna. Är ditt barn eller din ungdom mer intresserat av ett annat ämne där vi inte har anpassade kurser, hör av dig till kulturskolan så undersöker vi gärna möjligheterna.


Musik & Skapandekurs, läsåret 2021/2022

Musik och skapande är en kurs i musik för dig som är sugen på musik. Du kan välja olika instrument från gång till gång. Du kan också välja samma instrument varje gång. Det gör du som du själv vill. Fokus ligger på samspel och skapande. Du får lära dig låtar och även skriva egen musik! Inga förkunskaper krävs. Enskild undervisning utifrån där eleven befinner sig. Nybörjare och fortsättare är lika välkomna! 

Ansvarig pedagog  
Ismahni Björkman, musikterapeut, musikpedagog och artist. Förutom att arbeta med individuell undervisning arbetar Ismahni även med musiklärare på terapi-, sär- och träningsskolor.

Boka plats

Du bokar plats på kursen via vår kurskatalog, StudyAlong. Behöver du hjälp med att hitta rätt eller boka i katalogen, slå en signal till Kulturskolan eller direkt till Ismahni Björkman.
Boka Musik & Skapande

 

Kurskatalog

Kontakt

Ismahni Björkman
ismahni.bjorkman@danderyd.se
073-6620401

kulturskolan@danderyd.se

08-56891096