Till innehållet
Översätt

Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation

Bekräfta och betala höstens kurser

Alla höstens elever har via mail fått erbjudande om att fortsätta sin kurs även till höstterminen 2020. Mailet är skickat den 24 juni till den e-postadress som målsman har angivit i sitt StudyAlong konto. Du måste bekräfta din plats senast den 20 augusti.

Återanmälan till höstterminen senast  den 20 augusti

Hej,
Din lärare har reserverat en kursplats till dig för hösten 2020. Du har förtur till platsen fram till den 20 augusti, därefter tas den bort och blir tillgänglig för alla sökande. Vi kan då inte garantera dig någon specifik kurs/tid.

1 LOGGA IN OCH SE DIN RESERVATION
För att köpa fortsättning på kursen loggar du in på ditt MÅLSMANSKONTO på www.studyalong.se. Du logga enkelt in med mobilt BankId!


2 BEKRÄFTA/KÖP PLATS I HÖST 
Under rubriken ”Mina kurser” hittar du de kurser som läraren har reserverat åt dig, klicka på ”Lägg i kundvagn” om du vill köpa plats. Därefter slutför du köpet genom att klicka på ”Slutför köp” som finns i nederkanten av din ”Kundvagn”.

3 INTE FORTSÄTTA/AVBOKA
Om du inte vill fortsätta till hösten, klickar du på ”Ta bort” för aktuell kurs.

4 BETALNINGSVILLKOR
Du kan välja mellan att betala terminsavgiften med kort eller faktura. Fakturan skickas till den vårdnadshavare som slutfört köpet av kursen och skickas först i slutet av september. Betalningsvillkor hittar du på ”Min sida” högst upp under ”VILLKOR”.

5 KURSSTART HÖSTTERMINEN
Du ser aktuell kursstart i ditt kurserbjudande (v36) och i boknings-bekräftelsen.

6 FRÅGOR & SUPPORT
- För allmänna frågor maila: kulturskolan@danderyd.se (sommarstängt 1 juli-11 augusti).
- För frågor kring din lektion, maila direkt till din lärare, kontaktinformation finns i kurserbjudandet. Lärarna är åter i tjänst from den 11 augusti.
- Om du får problem med att logga in, kontakta supporten på Studyalong (support@studyalong.se  eller via telefon: 08 700 00 55).

STUDYALONG-APPEN
Gör det enkelt - ladda ner StudyAlong appen till din mobil! https://studyalong.se/appen
Du får då enkelt tillgång till dina kurser, meddelanden, anmäla frånvaro med mera. Du hittar den där appar finns, sök på ”StudyAlong” OBS! Du kan dock inte köpa kursplats via appen.

Vänlig hälsning
Danderyds kulturskola