Till innehållet
Översätt

Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation

Bekräfta erbjuden plats

Din lärare har reserverat en kursplats till dig för kommande termin. Erbjuden kurstid/dag och plats ser du när du loggar in på ditt StudyAlong-konto. Du har förtur till platsen fram till och med den 21 augusti, kl 18, därefter blir den tillgänglig för alla sökande i kurskatalogen. Vi kan då inte garantera dig någon specifik kurs/tid.

1 LOGGA IN OCH SE DIN RESERVATION
För att köpa fortsättning på kursen loggar du in på ditt MÅLSMANSKONTO på www.studyalong.seDu logga enkelt in med mobilt BankID alternativt användarnamn/lösenord.

2 BEKRÄFTA/KÖP PLATS I HÖST
Under rubriken ”Mina kurser” hittar du de kurser som läraren har reserverat åt dig, klicka på ”Lägg i kundvagn” om du vill köpa plats. Därefter slutför du köpet genom att klicka på ”Slutför köp” som finns i nederkanten av din ”Kundvagn”.

3 INTE FORTSÄTTA/AVBOKA
Om du inte vill fortsätta till våren, klickar du på ”Ta bort” för aktuell kurs.

4 BETALNINGSVILLKOR
Du kan välja mellan att betala terminsavgiften med kort eller faktura (välj med pilen). Fakturan skickas till den vårdnadshavare som slutfört köpet av kursen och skickas först i månadsskiftet sep/okt Betalningsvillkor hittar du på ”Min sida” högst upp under ”VILLKOR”.

5 KURSSTART HÖSTTERMINEN
De allra flesta terminskurser börjar från och med v 35, Kulturverkstäderna börjar dock någon vecka senare. Du ser aktuell kursstart samt kurstid/dag och plats i ditt kurserbjudande, i bokningsbekräftelsen och på ditt StudyAlong-konto.

6 FRÅGOR & SUPPORT
- För allmänna frågor maila: kulturskolan@danderyd.se
- För frågor kring din lektion, maila direkt till din lärare, kontaktinformation finns i kurserbjudandet.


STUDYALONG-APPEN
Gör det enkelt - ladda ner StudyAlong appen till din mobil! https://studyalong.se/appen
Du får då enkelt tillgång till dina kurser, meddelanden, anmäla frånvaro med mera. Du hittar den där appar finns, sök på ”StudyAlong” OBS! Du kan dock inte köpa kursplats via appen.

Vänlig hälsning
Danderyds kulturskola
kulturskolan@danderyd.se