Till innehållet
Översätt

Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation

Aktuellt

Fält

Vi finns ute i kommunen för att se att ungdomarna har det bra. Den 2 maj drar föräldravandringen igång och likaså vårt fältarbete under kommande helger fram till skolavslutningsveckan.

Om behovet ser annorlunda ut så kan det komma att ändras!

I sommar kommer vi även ha en viss bemanning då vi pga rådande läge ser att många inte kommer att resa i samma utsträckning som tidigare. När skolorna sedan startar i höst igen så finns vi ute under varje helg.

Vi kommer även att finnas ute i kommunen under vissa vardagskvällar, allt utefter de behov vi ser.

 

För frågor gällande fält och det uppsökande arbetet:

Kontakt: ungtfokus@danderyd.se

Tel: 08-568 916 58

Facebook: @ungdomskoordinatorer

Instagram: @ungdomskoordinatorer

 

Ungdomsprojektet - Coronahjälpen

Tillsammans med 16 kommuner i Stockholm, KC (Kunskapscentrum för fritidslerdarskap) och BRIS uppmärksammar Danderyds kommun och Ungt fokus ungdomars mående nu under ”Coronatider”.

Många ungdomar har svårt att hitta sitt sammanhang samt att de uttrycker en stark önskan att hitta kanaler där de kan bidra på ett positivt sätt.
Eventet sänds på Youtube den 30 maj mellan kl 12-22 och kommer att fyllas med kända artister, influencers, ungdomar, relevanta vuxna och andra överraskningar.

Fokuset kommer att vara på att synliggöra ungdomars kraft.

Är du en ungdom eller om du känner någon ungdom mellan 10-18 år som vill vara med i livesändningen eller bara vara delaktig och skapa sändningen tillsammans med andra ungdomar och artister kan du kontakta ansvariga för projektet!

Projektansvariga mohammed.lahmar@danderyd.se  och  Petter.Jonsson@danderyd.se 

 

Kunskapscentrum för fritidsledarskap

BRIS