Till innehållet
Översätt

Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation

Föräldrasamverkan

Varje klass har minst ett föräldramöte varje läsår. Vi inbjuder till utvecklingssamtal varje termin.

Digital portal för föräldrar

SchoolSoft vår lärportal, som ger föräldrar tillgång till all information som berör just dem, dygnet runt. Alla uppgifter i SchoolSoft om skola, klass och vårdnadshavare hämtas från Skolvalssystemet, www.danderyd24.se, som i sin tur får personuppgifter för medborgare i Danderyd från Skatteverket.

Behöver du hjälp, kontakta någon av enhetens administratörer:
Claes Dahlbeck
Maria Malmgren

Ekebyskolans adventsmarknad

Ekebyskolans föräldrar anordnar en adventsmarknad första advent varje år. Föräldrarna köper in material och elever skapar. Produkterna säljs sedan på adventsmarknaden. Varje familj bidrar även med hembakat som säljs i brödståndet. Caféverksamhet, chokladhjul och annat spännande finns på marknaden. Intäkterna från marknaden går tillbaka till eleverna i form av bidrag eller utrustning av skolgården, kulturella bidrag och evenemang för hela skolan. En del av intäkterna går till välgörande ändamål.

Några exempel på vad skolan fått;
Klättervägg, Snurrslinga, discoutrustning, musikinstrument, rastleksaker, pokalskåp, föreläsning i nätetik, mm

Svalnäsdagen

Föräldrar med barn i skolår 2 anordnar en vårfest kallad Svalnäsdagen med uppträdande av eleverna samt aktiviteter som chokladhjul, skattjakt, lotterier, försäljning av hamburgare, kaffe med bröd, mm. Behållning från Svalnäsdagen går till eleverna i skolan.

Saker som Svalnässkolan fått är;
Lekutrustning till skolgården, lekmaterial för inomhus- och utomhusbruk, mm.