Mörbyskolans IF

Mörbyskolans IF är en skolidrottsförening för elever som önskar representera skolan i olika idrottstävlingar.

Vi har i dagsläget drygt 80 medlemmar som representerar skolan i olika idrotter. Framgångarna har inte uteblivit och vi har under hösten öppnat starkt med många goda prestationer. Hela tiden växer antalet medlemmar och det visar att idrott är ett stort intresse hos våra elever.

Att delta i dessa idrottsevenemang hjälper till att stärka "Mörbyandan" och ger eleverna en möjlighet att knyta fler kontakter i andra klasser än sin egen. Dessutom skadar det inte att få utöva fysisk aktivitet som stimulerar både psykisk, fysisk och social hälsa.

Mörbyskolans IF webbplats