Organisation

Vasaskolans personal är indelade i arbetslag för årskurs F-3, 4-6 och för resursklasser och Vasaborg.

Arbetslag år F-3 omfattar förskoleklassen samt skolåren 1-3 och fritidshemmen. Årskurs F-3 är inrymda i byggnaden Bullerbyn med fritidshemmen Junibacken och Mattisborgen.

Vasaskolan omfattar 12 klasser i skolår 4–6 som inryms i byggnaderna Ryttargården och Lönneberga. Vi har åldershomogena klasser. Fritidshem för eleverna ingår också i arbetslaget år 4-6.

Vasaskolan har också arbetslag för resursklasser F-6, för elever med funktionsnedsättning inom AST (autismspektrumtillstånd), samt för Vasaborg.

Skolledning

Skolledningen består av rektor Catarina Olsson och skolintendent Ralph Glückman.

Kontaktuppgifter skolledningen