Välkommen till Kevinge hundrastgård i vinter

Från 2020 förvandlas norra delen av golfbanan i Kevinge till hundrastgård under vintersäsongen. Detta innebär att du kan låta din hund springa fritt och leka med andra hundar där.

Vinterrastgården är ett samarbete mellan Stockholms golfklubb och Tekniska kontoret som ett sätt att skapa fler ytor för hundägare och fyrfota vänner i kommunen.

Stockholms golfklubb erbjuder norra delen av sin bana från 16 nov 2020  till 14 mars 2021.

Vilken yta gäller det?

Kevinge hundrastgård är belägen på den norra delen av golfbanan, mellan gångvägen och Edsviksvägen. Stängsel finns på platsen.

Övriga delar av golfbanan är öppen för allmänheten, där gäller kopplingstvång. Tack för visad hänsyn!

Karta_jpg.JPG

I hundrastgården gäller

• Plocka upp efter din egen hund, hundpåsar finns vid entréerna.
  • Ta hänsyn när du går in så att du inte släpper ut någon annans hund.
  • Felanmälan på golfbanan, stängsel eller övrigt sker till Stockholms golfklubb, banan@stockholmsgolfklubb.se
  • Är påsarna slut? Gör en felanmälan via kommunens e-tjänst

Gör en felanmälan

Att ha hund i Danderyd

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Hjälp oss att förbättra danderyd.se

Tack för ditt svar.