Edsviksvägen 120-136, Böningersväg och Hammarbacken, vattenläckan är lagad och vattnet är påkopplat

2018-05-18 09:59

Vattnet kan innehålla luft och vara lite missfärgat. Börja tappa vatten i den kran som finns närmast vattenmätaren tills det kommer klart vatten innan övriga kranar används.

Eldningsförbud i Stockholms län

2018-05-14 18:42

Länsstyrelsen har i dag beslutat att eldningsförbud gäller i Stockholms län med hänsyn till att det råder hög brandrisk i skog och mark. Förbudet omfattar hela Stockholms län från och med den 17 maj, klockan 15.00, och varar tills vidare. När eldningsförbud råder är grillning endast tillåtet i för ändamålet framtagna grillar eller vid särskilt iordningställda grillplatser som är utformade så att det inte finns risk för brandspridning.

Borgerlig vigsel

Kontaktinformation

Danderyds kommun

Om du har frågor eller synpunkter:

Kontakta oss

Box 66, 182 05 Djursholm

Bordsdekoration i rött
Danderyds kommun erbjuder kommunal borgerlig vigsel på fredagar mellan 13 och 16 i gula salongen på Djursholms slott. Förbokning är ett krav, ingen drop-in vigsel är möjlig.

På dessa sidor finns information om hur du går tillväga för att gifta dig borgerligt i Danderyds kommun. Vill du inte gifta dig vid en kommunal borgerlig vigsel på Djursholms slott eller på en fredag eftermiddag går det bra att gifta sig vid en privat borgerlig vigselceremoni.

Vid privat vigselceremoni ansvarar brudparet själva för att boka in plats och vigselförrättare.