Nyheter

Filter

Filtrera på kategori

Vaccination för allmänheten öppnas

Region Stockholm har inlett fas 4, som är vaccination av allmänheten. Sedan 5 maj kan du som är född 1966 boka tid för kostnadsfri vaccination mot covid-19 digitalt på en av länets 15 vaccinationsmottagningar som vaccinerar på uppdrag av Region Stockholm.
Läs mer

Coronavirus

Rapporteringskrav för alla företag som hanterar farligt avfall

Den 1 november 2020 började en ny lagstiftning att gälla som innebär att alla företag som hanterar farligt avfall måste rapportera in detta. I Naturvårdsverkets film på bara 3 minuter framgår det hur du som företagare genomför rapporteringen.
Läs mer

Bygga, bo & miljö För företagare

Sommartips för matavfallssorterare

När det är varmt ute kan avfall börja lukta. Här är några enkla tips för att minska risken för lukt under årets varma månader.
Läs mer

Avfall & återvinning

Åter tillåtet för barn och unga att tävla och spela match!

Från och med idag är kommunens idrotts- och fritidsanläggningar öppna för tävlingsverksamhet utomhus för barn och unga födda 2002 eller senare. Dock finns fortfarande vissa begränsningar i tävlandet – en gång i veckan och i närområdet är det som gäller.
Läs mer

Uppleva & göra

Ingen utdelning från Kahlinska fonden under 2021

Kahlinska fonden är en fond för humanitära ändamål som är till för att ge stöd, hjälp och rekreation till Danderydsbor och förvaltas av Danderyds kommun.
Läs mer

Omsorg & socialt stöd