Nyheter

Filter

Filtrera på kategori

Minska smittspridningen under sportlovet

Smittspridningen i samhället är fortfarande hög nu inför sportlovet. Därför är det extra viktigt att vi följer de nya riktlinjerna för Stockholms län oavsett om vi stannar hemma eller reser under lovet.
Läs mer

Coronavirus

Ny hundrastgård i Rinkebyskogen

Danderyd får en ny hundrastgård. Det beslutade tekniska nämnden på sammanträdet onsdagen den 24 februari. Det blir en hundrastgård med väl tilltagen yta för fri lek uppdelad i två fållor och picknickbord för matte och husse.
Läs mer

Uppleva & göra

Högstadium och gymnasium stängt under vecka 10

På grund av den ökade smittspridningen i Stockholmsregionen, och mot bakgrund av kommande sportlov under vecka 9, kommer Mörbyskolan, Fribergaskolan samt Danderyds gymnasium hålla all sin undervisning på distans under vecka 10.
Läs mer

Förskola & skola Coronavirus

Danderyds kommun ansöker om tillstånd för kamerabevakning vid Mörby Centrum

Som ett led i att öka tryggheten för Danderydsborna ansöker nu kommunen om att få kamerabevaka delar av området kring busstorget vid Mörby Centrum. De kommuner som önskar kamerabevaka en allmän plats måste först söka tillstånd hos Integritetsskyddsmyndigheten (tidigare Datainspektionen). Tillstånd för kamerabevakning på infartsparkeringen vid Vendevägen finns redan sen tidigare.
Läs mer

Trygghet & säkerhet

Förslag: Ny hundrastgård i Rinkebyskogen

En ny hundrastgård med väl tilltagen yta för fri lek uppdelad i två fållor och picknickbord för matte och husse. Så ser förslaget om en ny hundrastgård i kommunen ut. Den 24 februari tar tekniska nämnden ställning till förslaget.
Läs mer

Uppleva & göra