Nyheter

Filter

Filtrera på kategori

Höststäda kärlet

Om det finns kladdiga rester i botten eller väggarna av sopkärlen finns risken att påsar fryser fast när det blir minusgrader. Därför kan det är bra att göra en lämplig höststädning av sopkärlen som du har hemma. Vi kan dessutom hjälpa dig!

Avfall & återvinning

Frukostklubben 22 okt

Vid frukosten får du bland annat lyssna till årets företagare i Danderyd 2019, Anna Törner, VD Scandinavian Development Services. Kommundirektör Åsa Heribertson berättar om vad som är på gång i kommunen.

För företagare

Träffa din lokala polis

Varje onsdag finns vår lokala polis på plats i Mörby centrum. Ett bra tillfälle för dig som kommuninvånare att lämna tips och synpunkter till polisen.

Kommun & politik Omsorg & socialt stöd

Danderyd deltar i SCB:s årliga medborgarundersökning

I dagarna får 161 500 personer i 135 kommuner, inkluderat Danderyd, i Sverige enkäten i brevlådan. Aldrig tidigare har så många individer deltagit i SCB:s medborgarundersökning under ett och samma år.

Bygga, bo & miljö

Konstrunda 7-8 september

Besök 82 konstnärer som alla öppnar sina ateljéer lördagen den 7 september och söndagen den 8 september klockan 12-17. Det kommer även hållas en samlingsutställning med ett verk från varje konstnär på Elverket i Djursholm.

Uppleva & göra