Nyheter

Filter

Filtrera på kategori

Nytt fokus på den uppsökande ungdomsverksamheten

En ny ungdomsstrategi, en utökad uppsökande verksamhet, och ett nytt tänk kring hur kommunen ska nå ut till så många ungdomar som möjligt. Ungdomsarbetet i Danderyd går in på ett delvis nytt spår under nästa år – allt under namnet Ungt fokus. Vid ett informationsmöte den 2 december berättar vi mer!

Uppleva & göra Budget

Stora investeringar i Danderydsvallen under 2020

Under 2020 kommer en investering i en ny kylanläggning att göras på Danderydsvallen, till en kostnad av totalt omkring 10 miljoner kronor. Vintern 2020/21 kommer en fullstor ishockeyrink med en modern och miljöanpassad kylanläggning att finnas på plats.

Uppleva & göra Budget

Förslag till förändringar inom kultur och fritid

Bildningsförvaltningens verksamheter inom kultur och fritid har fått en minskad budget för 2020 jämfört med 2019. För att klara detta har ett antal förslag arbetats fram som beräknas leda till besparingar på totalt omkring 12 miljoner kronor, vilket motsvarar en ram om 83,6 miljoner kronor för 2020.

Uppleva & göra Budget

Konstrunda 7-8 september

Besök 82 konstnärer som alla öppnar sina ateljéer lördagen den 7 september och söndagen den 8 september klockan 12-17. Det kommer även hållas en samlingsutställning med ett verk från varje konstnär på Elverket i Djursholm.

Uppleva & göra

Badvattenkvalitet

Det har funnits misstanke om algblomning i Rösjön, främst på Sollentunasidan. Prover tagna 2 aug på Danderydssidan visar att vattnet är okej att bada i och att det inte finns några alger.

Uppleva & göra