Nyheter

Filter

Filtrera på kategori

Aktiviteter inom kultur och idrott öppnar igen

Regeringen och Folkhälsomyndigheten har i veckan meddelat att organiserade fritidsaktiviteter för barn och unga födda 2005 eller senare åter bör erbjudas. På måndag kommer därför vissa idrotts-, fritids-, och kulturaktiviteter i kommunen att vara igång igen, både utomhus och inomhus.
Läs mer

Uppleva & göra Coronavirus

Anläggningarna för utomhusidrott öppnar åter under nästa vecka

Länets kommuner och myndigheter har kommit överens om att från och med måndag åter öppna sina idrottsanläggningar för utomhusidrott för att ge möjlighet till spontanidrott och organiserad föreningsledd träning i mindre grupper.
Läs mer

Uppleva & göra Coronavirus

Badstegarna ligger i längre än vanligt den här vintern

Det har blivit allt mer populärt att bada även under de kallare delarna av året, och därför kommer nu badstegarna att ligga i på flera platser i kommunen. En fin aktivitet för mindre sällskap i pandemitider! Ett dopp på julafton kanske?
Läs mer

Uppleva & göra

Satsning på mer friluftsliv kring Ösbysjön

Området kring Ösbysjön kommer att få ett lyft för att återigen bli en plats för friluftsliv och bad – året runt. Kultur- och fritidsnämnden har beslutat avsätta totalt 250 000 kronor till projektet.
Läs mer

Uppleva & göra

Stängning av flera verksamheter från och med måndag

Från och med måndag den 21 december kommer Danderyds kommun att hålla sina idrottsplatser, idrottshallar, ishallar och uterinkar stängda. Förändringen gäller till och med den 24 januari, detta efter ett beslut under söndagen av ordföranden i kultur- och fritidsnämnden, Robert Nibelius.
Läs mer

Uppleva & göra Coronavirus