Nyheter

Filter

Filtrera på kategori

Ungt fokus och Danderyds ungdomar sänder live: Coronahjälpen till förmån för BRIS

I ett samarbete med flera andra kommuner sänder ungdomar från Danderyd live via Youtube till förmån för BRIS på lördag 30 maj kl 12-22. Livesändningen syftar till att samla in pengar till förmån för BRIS samtidigt som ungdomarna får chans att göra sin röst hörd i olika viktiga frågor.

Uppleva & göra

Två isar på Danderydsvallen i vinter

Det är nu klart att de drygt 10 miljoner kronor som ska investeras i en ny isanläggning på Danderydsvallen, kommer att räcka till både en stor och en liten isyta på platsen.

Uppleva & göra

Stipendium till ungdomsledare inom simning och padel

Kultur- och fritidsnämnden delar varje år ut ett ungdomsledarstipendium till två personer som nominerats av föreningar och allmänhet. Årets stipendiater som får dela på 15 000 kronor är Maria Hårdh från Danderyds Sim och Joel Åkerlund från GTG Padel Club.

Uppleva & göra Pressmeddelanden

Mottagarna av Hedersplakett för kulturgärning 2020 har utsetts

Kultur- och fritidsnämnden har beslutat att årets hedersplakett för kulturgärning ska tilldelas både Gösta Malmengård och Karin Nordvaller. De har var för sig på fler olika sätt bidragit till att Danderyds kulturliv blomstrar.

Uppleva & göra Pressmeddelanden

Premiär för utomhuskonsert för äldre

I onsdags var det premiär för Danderyds kulturskolas orkesterkonsert för äldre! Först ut var en spelning vid Svalnäs äldreboende, därefter gick turen till Odinslunds äldreboende vid Djursholms torg.

Omsorg & socialt stöd Uppleva & göra Coronavirus