Nyheter

Filter

Filtrera på kategori

Mer spontanidrott för alla

Tack vare en storsatsning på spontanidrotten i Danderyd kommer flera nya aktivitetsytor att anläggas. Dessa kommer att vara tillgängliga för alla åldrar, alla årstider och alla tider på dygnet. Satsningen på totalt 4 miljoner kronor kommer att börja märkas redan nu under våren.
Läs mer

Uppleva & göra

Är du en av de unga konstnärer vi söker?

Vill du tillsammans med andra unga ställa ut på Danderyds konstrunda i höst? Danderyds kulturskola söker just nu efter ett antal unga konstnärer i åldern 16-20 år som är verksamma i Danderyd.
Läs mer

Uppleva & göra

Så jobbar kommunen med ekar och naturvård

Många har frågor om den ek som togs ner i Stocksund under januari. Här beskriver vi ärendet och berättar mer om hur kommunen arbetar med ekar och naturvård i stort.
Läs mer

Bygga, bo & miljö Uppleva & göra

Ny hundrastgård i Rinkebyskogen

Danderyd får en ny hundrastgård. Det beslutade tekniska nämnden på sammanträdet onsdagen den 24 februari. Det blir en hundrastgård med väl tilltagen yta för fri lek uppdelad i två fållor och picknickbord för matte och husse.
Läs mer

Uppleva & göra

Förslag: Ny hundrastgård i Rinkebyskogen

En ny hundrastgård med väl tilltagen yta för fri lek uppdelad i två fållor och picknickbord för matte och husse. Så ser förslaget om en ny hundrastgård i kommunen ut. Den 24 februari tar tekniska nämnden ställning till förslaget.
Läs mer

Uppleva & göra